Tiket dana (petak, 25.09.2020)

tiket dana

Za nama su tri dana kvalifikacija u Evropi, a sada se vraćamo prvenstvenom fudbalu. Igra se širom Evrope i sveta, a petak je samo uvod u prebogat vikend.

Lil – Nant – 0-2 @ 1.66 u 1xbet

Novo kolo u francuskoj Ligi 1 otvoriće duel na severu zemlje u kojem se sastaju domaći Lil i ”kanarinci” iz Nanta. Ove dve ekipe važe za one koje igraju utakmice sa malo golova, ali ove sezone to važi samo za domaćina. Naime, Lil je na prve četiri utakmice postigao samo četiri gola, a primio je duplo manje. Njegova odbrana kapitulirala je tek na svakih 180 minuta. Osvojili su 8 bodova, što je u ovom trenutku dovoljno za peto mesto. Uz Sent Etjen i Ren jedini su još bez poraza. To je prijatno iznenađenje, pošto je Lil pred početak sezone prodao najboljeg igrača Viktora Osimhena. Nant je, na drugoj strani, osvojio manje bodova, ali je imao nešto teži raspored na startu. ”Kanarinci” su sakupili pet bodova, pobedili su samo Nim, a poraženi su u Kneževini protiv Monaka. Po bod su osvojili protiv Bordoa u gostima i Sent Etjena u Nantu u prošlom kolu. Lil je remizirao u Marseju sa Olimpikom u prošlom kolu i blagi je favorit, ali je sigurnije odigrati na mali broj golova. Za igru 0-2 gola u kladionici 1xbet kvota je 1.66.

Kortrajk – Antverp – GG @ 1.70 u Bet365

U Belgiji se stiglo već do sedmog kola. Domaći Kortrajk je počeo loše, porazom na svom terenu od Vasland-Beverena, ali su onda zabeležili nekoliko odličnih rezultata. Uspeli su dobiju Gent, Serkl Briž i Muskron, a sa Eupenom su remizirali. Serija je prekinuta u prošlom kolu, porazom u Liježu od Standarda. I pored izgubljene utakmice, Kortrajk je pružio sasvim zadovoljavajuću partiju protiv ekipe Standarda, pa se može reći da je u dobroj formi. Antverp je daleko od onih igara iz prošle sezone. Podsetimo, prvenstvo je prekinuto u trenutku kada su oni bili na četvrtoj poziciji, sa samo dva boda manje od drugoplasiranog Genta. Na početku nove sezone odigrano je finale Kupa, a Antverp je pobedio Klub Briž i tako se okitio trofejem, koji ga je odveo i u Ligu Evrope. U prethodnoj sezoni, o kojoj govorimo, Kortrajk i Antverp su se sastali čak četiri puta, dva puta u prvonstvu i isto toliko u Kupu. Tri meča dobio je tim iz Antverpena, a jednom je bilo nerešeno. Dakle, Antverpu leži Kortrajk, ali je domaćin u nešto boljoj formi, pa pokušajte sa igrom gol-gol. Kvota u kladionici Bet365 iznosi 1.70.

Tvente – Groningen – 0-2 @ 1.77 u Meridianbet

Meč u Enšedeu mogao bi se nazvati malim derbijem trećeg kola holandske Eredivizije. U prva dva kola Tvente je osvojio četiri boda, pobedio je Fortunu na svom terenu, a uspeo je da ostane neporažen u Roterdamu protiv slavnog Fejnorda. Na drugoj starni Groningen ima bod manje, upisao je počeo je porazom na svom terenu od PSV-a, ali je neuspeh protiv ”filipsovaca” nadoknadio na gostovanju kod Den Haga, gde je slavio minimalnim rezultatom. Tim ishodom Groningen je potvrdio da i dalje neguje čvrstu igru, kao što je to bilo prethodnih sezona i da se na njihovim mečevima ponovo nećemo nagledati golova. Prethodni duel ove dve ekipe u Enšedeu, odigran u januaru ove godine završen je bez pogodaka. Možda ih sada bude, ali verujemo ne više od dva. Zato je naš predlog igra 0-2 gola, a koeficijent za nju u kladionici Meridianbet iznosi 1.77.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 4.99.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.