Tip dana: Herta – Ajntraht Frankfurt: Obe ekipe žele u Evropu, koliko je to realno?

Ovog vikenda su na programu mečevi drugog kola nemačke Bundeslige, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Herte i Ajntrahta iz Frankfurta.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.

Herta: Sjajan start šampionata!

Fudbaleri Herte su prošle sezone igrali poprilično dobar fudbal, a na kraju su zauzeli deseto mesto na tabeli, a utisak je da su mogli i morali više.
Naime, ekipa iz Berlina je na pet poslednjih mečeva zabeležili samo jedan trijumf i čak četiri poraza, i u tome najviše leži razlog zašto se ovaj tim nije plasirao u kvalifikacije za Ligu Evrope.
Plasman u evropska takmičenja će svakako i ovog puta biti primarni cilj, a ako se po jutru dan poznaje, deluje da će ovo biti jedna poprilično dobra sezona za ovu ekipu.
U prvom kolu novog šampionata izabranici Bruna Labadije su odigrali jedan fantastičan meč i slavili na gostovanju kod Verdera iz Bremena, a taj duel je završen rezultatom 1:4. Sve je bilo mirno do same završnice prvog poluvremena, ali je onda ekipa iz Berlina u samo dva minuta uspela da postigne dva gola i praktično već tada reši pitanje pobednika. U nastavku susreta su fudbaleri ove ekipe uspeli da postignu još dva gola i na najbolji mogući način započnu novi šampionat.
Inače, kada su u pitanju međusobni dueli protiv Ajntrahta iz Frankfurta, na poslednjih pet susreta je Herta ostvarila dva trijumfa, a zanimljivo je da je u prošlom šampionatu Ajntraht slavio u Berlinu sa više nego ubedljivih 1:4.

Ajntraht Frankfurt: Može li Frankfurt ponovo do Liga Evrope?

Svi pamtimo onu seznu kada su fudbaleri Ajntrahta predvođeni Lukom Jovićem i Anteom Rebićem stigli do polufinala Liga Evrope u kom su nažalost posle jedanaestereca eliminisani od Čelsija. Takođe, sećamo se da je tada veći deo šampionata ova ekipa provela na četvrtom mestu na tabeli koje donosi plasman u Ligu šampiona, ali su na kraju ipak posustali i morali da se zadovolje sa Ligom Evrope.
Nažalost, prošle sezone ova ekipa nije uspela da dođe do plasmana u neko od evropskih takmičenja pošto su šampionat završili na devetom mestu na tabeli uz četiri boda manjka od poslednje ekipe koja je na kraju došla do plasmana u kvalifikacije za Ligu Evrope, a to je bio sedmoplasirani Volfsburg.
Što se tiče novog prvenstva, u prvom kolu su izabranici Adi Hitera samo remizirali na svom terenu protiv Arminije iz Bilefelda, a taj meč je završen rezultatom 1:1, uz podatak da je domaća ekipa propustila veliki broj izglednih prilika za postizanje gola.
Inače, ekipa iz Frankfurta je tek u poslednja četiri meča na strani počela da pruža nešto bolje partije, kada su vezali tri trijumfa i jedan remi, dok su pre toga ostvarili samo jednu pobedu na strani dva remija i čak deset poraza, što je zaista previše.

Naš predlog

Pre svega, treba reći da nas očekuje jedan i te kako zanimljiv susret. Herta je sjajno startovala, dok je Ajntraht iz Frankfurta remizirao u prvom kolu, a u najavi ovog susreta treba reći da ova ekipa ima dosta problema van svog terena. Sve to bi mogla da iskoristi Herta, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.32. Takođe, deluje da bi ovo mogao da bude i jedan susret sa dosta golova, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.62. Ako se osvrnemo na tradiciju, na poslednja tri međusobna meča su i jedna i druga ekipa postizale makar po jedan gol, pa smo mišljenja da će to slučaj biti i sada zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.54.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.