Ovaj čovek pogodio je ČETIRI prelaza na jednom tiketu i uzeo 3.000 evra

Doktorska disertacija na temu prelaza, kladioničarska rapsodija za domaći zadatak svim ljubiteljima ove igre u kladionici Meridian.
Ako je neko zaslužio veliku nagradu sportske kladionice Meridian – Sony Playstation 4 za najveću pogođenu kvotu na tiketu u „velikom“ kolu od petka do ponedeljka – to je ovaj mega car i doktor za klađenje – čovek je pogodio „u glavu“ četiri prelaza – tri para iz Francuske (Ligue 1) i jedan iz Španije (Primera)!
Kvota 1196.43, uplata 300 i isplata fenomenalnih 358.926 RSD !!! Ostavićemo ovo ovde…
Prvi par bio je Brest Lorien, opklada iz „keca u kec“, koja je došla lagano i bez većih turbulencija.
To se ne bi moglo reći za par Strazbur – Dižon, gde je „ekspert“ tipovao trijumf domaćih nakon nerešenog rezultata na poluvremenu (iz X u 1), a tiket mu je „pogurao“ naš Stefan Mitrović, jedinim golom na meču i to u 80. minutu
„Francuz“ sa najvećom kvotom na tiketu bio je meč Nant – Sent Etjen i prelaz 2-X. Sve je krenulo po planu još u 2. minutu kada su gosti došli do prednosti koju su sačuvali do pauze, da bi u nastavku krenula goleada, a u 85. pao je gol domaćih za izjednačenje i konačnih 2:2.
I na kraju se čekala još jedna opklada X-1 i to u Primeri: Granada Alaves. Dva brza gola sa obe strane u prvom poluvremenu za nerešeno do odmora, baš kako je majstor i tipovao, da bi domaći do prednosti (a Meridianov igrač do ozbiljne love) došao u 79. minutu, golom Mačisa.
Šta reći sem bravo care – svaki kladioničar zna da je pogoditi prelaz najteža stvar na tiketu i klađenju uopšte, a još ČETIRI KOMADA – i to u glavu… Stvarno kapa dole!
Ostaje žal što nismo svedočili i jačoj uplati pa da fešta na tiketu bude još veća, a priča poplavi svaki kladioničarski kutak ove planete.
A veliko takmičenje i fešta promocija u Meridianu traju i dalje – i u ovom kolu te čeka Playstation 4, a jedini uslov je da, osim depozita na svoj online račun od barem 500 RSD, pogodiš najduži tiket.
Za novoregistrovane još jača vest – umesto dobrodošlice Meridian ti poklanja 1000 RSD bonusa za klađenje BEZ USLOVA i 100 besplatnih spinova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.