Tiket dana (ponedeljak, 28.09.2020)

tiket dana

Iako je ponedeljak, za pasionirane kladioce ponuda je sasvim prihvatljiva. Igraće se u nekoliko jakih liga, ali su tu i mečevi drugoligaša. Ovo je naš tiket.

Fulam – Aston Vila – 1 @ 2.90 u 1xbet

Mnogi predviđaju grčevitu borbu za opstanak i Fulamu i Aston Vili. Gosti su se, na volšeban način, izvukli prošle sezone, a Fulam je preko baraža izborio povratak u elitu. Domaći tim je izgubio u prva dva kola, prvo ih je lako ”otresao” Arsenal na njihovom ”Krejven Kotidžu”, a onda su izgubili od još jednog povratnika, ekipe Lidsa na ”Eland Roudu”, posle prave goleade sa 4:3. U tom meču golgetersku formu potvrdio je Aleksandar Mitrović. dvostruki strelac. Vila je odigrala samo jedan meč u Premijer ligi ove u novoj sezoni. Slavio je tim iz Birmingema na svom ”Vila parku” protiv Šefild Junajteda sa 1:0 i u dobrom raspoloženju odlaze u London. Za Fulam su bdovi mnogo važniji, jer bi u slučaju poraza ostali na dnu tabele i odmah napravili zaostatak za konkurentima. Pre dve sezone pokazalo se da je to teško nadoknadivo u jakoj ligi, kakva je elitna engleska. Zato se odlučujemo da vam predložimo jedinicu, jer ako Fulam ne pobedi Vilu na domaćem terenu, koga će drugog? Za jedinicu se u kladionici 1xbet dobija kvota 2.90.

Nordsjeland – Lingbi – 1 @ 1.72 u Meridianbet

Posle dva odigrana kola ove dve ekipe su još bez pobede. Za domaći Nordsjeland je to veći problem, pošto su njihove ambicije mnogo veće, nego što su one Lingbija. Tim iz Faruma računa na plasman u plej-of, u kom su bili i prethodne sezone, dok bi se Lingbi, nekada velikan danskog fudbala, zadovoljio opstankom u ligi. U prva dva kola Nordsjeland je poražen kod Brondbija i remizirao je kod Odenzea. Sada su prvi put domaćini i žele da stignu do prvog trijumfa. Lingbi je odigrao bez golova sa Olborgom, da bi onda bio poražen na gostovanju kod šampiona Mitjilanda, i to minimalnim rezultatom. Ne može se reći da su razočarali u te dve utakmice, ali je problem što još nisu uspeli da zatresu mrežu protivnika. Ovde je favorit Nordsjeland, i mi očekujemo da ekipa iz Faruma upiše prvu trojku. Za jedinicu u kladionici Meridianbet dobija se koeficiejnt 1.72.

Ukupna kvota na tiketu za ponedlejak u kladionici Meridianbet iznosi 4.99.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.