Tiket dana (utorak, 29.09.2020)

tiket dana

Večeras ćemo saznati još tri učesnika LIge šampiona za sezonu 2020/21, ali pored utakmica kvalifikacija za elitno evropsko takmičenje, igraće se i prvenstveni mečevi širom Starog kontinenta.

Omonija – Olimpijakos – 2 @ 1.85 u 1xbet

”Pirejci” su blizu plasmana u Ligu šampiona zahvaljujući trijumfu u Atini u prvom meču od 2:0. Odlično se Omonija držala do samog finiša, ali je golove primila u 76. minutu i drugom minutu sudijske nadoknade. Nije bilo realno očekivati da Kiprani, posle Crvene zvezde, eliminišu i Olimpijakos, ali je za njih plasman u grupnu fazu Lige Evrope sasvim zadovoljavajući uspeh. Na kraju krajeva, to im se događa prvi put u istoriji. Pokušaće Omonija da napadačkom igrom što pre dođe do gola gostiju, ali smatramo da će na taj način samo napraviti problem svojoj odbrani i da će gosti umeti da iskoriste prazan prostor. Sumnjamo da će Pirejci previše rizikovati, meč ima veliku važnost, pa će se truditi da što pre reše sve dileme. Olimpijakos je mnogo bolji tim i neće ponoviti grešku srpskog šampiona. Slobodno odigrajte dvojku, a u kladionici 1xbet očekuje vas koeficijent 1.85.

Sosijedad – Valensija – GG3+ @ 2.60 u Meridianbet

Ubeđeni smo da nas očekuje odlična utakmica na ”Anoeti”. Sosijedad je veoma dobro otvorio sezonu, remizirao sa šampionom Realom u San Sebastijanu, pa onda lako, sa čak 3:0, slavio na gostovanju kod novajlije Elčea. Za ”slepe miševe” se to ne može reći. Oni na kontu imaju samo jedan bod, osvojen protiv Ueske na ”Mestalji”. U prvom kolu doživeli su poraz od Selte u Vigu 2:1. Dakle, Valensija mora pokušati da pobedi u Baskiji, ali to nikad nije lako izvodljivo, pogotovo sada kad je Sosijedad, realno, favorit u ovom duelu. Ipak, mora i odbrana Baskijaca jednom da popusti, pa verujemo da će Kondobija, Valjeho ili Gonzales, pronaći put do mreće Real Sosijedada. Domaćin ima dobar napad i ne sumnjamo da će se i oni radovati nekom golu. Iz tih razloga naš predlog je igra gol-gol, uz bar tri pogotka na meču. Koeficijent za GG3+ u kladionici Meridianbet iznosi 2.60.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici 1xbet iznosi 4.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.