Savršena kvota da Novak Đoković osvaja Rolan Garos – iskoristi je već danas

Prestižni teniski turnir u Parizu standardno privlači ogromnu pažnju javnosti. Ove sezone, čini se, i više nego obično, s obzirom da se skandalozne odluke kao posledica “čudnih” pravila i dalje nižu.
I pre nego što je počeo, popularni turnir na šljaci se susreo sa velikim problemima, poput diskvalifikacija nekoliko tenisera, među kojima je i srpski igrač Peđa Krstin.
Diskvalifikovan je i Damir Džumhur, pošto je njegov trener Petar Popović bio pozitivan na korona virus. Odluka da se pravo učešća oduzme i Fernandu Verdasku, poslednja je u nizu, ali i najšokantnija.
Ako se po jutru dan poznaje, ovogodišnji Rolan Garos biće upamćen po mnogo čemu. Nadamo se da će ga ljubitelji tenisa u Srbiji pamtiti po još jednom trofeju prvog reketa sveta – Novaka Đokovića.
Ukoliko verujete u to da će Nole u Parizu osvojiti 18. Grend slem titulu u karijeri i tako postati novi “kralj” šljake, treba da znate da je u kladionici Meridian kvota na trijumf Noleta 3.10.
Još jedna lepa vest – na OVOM LINKU možete preuzeti 1.000 RSD za sportsko klađenje, kao savršena prilika za sastavljanje dobitnih tiketa.
Inače, Đoković je u Pariz stigao kao jedini neporaženi igrač na terenu u 2020. godini (33 pobede, uz diskvalifikaciju sa US Opena), ali i jedan od dvojice vrhunskih tenisera, uz Benou Pera, koji je bio inficiran virusom kog se plaši ceo svet.
S obzirom na to da su, zbog ogromne prašine koja se podigla, organizatori odlučili da promene “korona-protokol” i da iz pravila isključe one igrače koji su već imali koronavirus, učešće Đokovića se ne dovodi u pitanje.
Novak je prvu titulu na Rolan Garosu osvojio 2016. godine, a od tada nije uspeo da ponovi uspeh. Zapravo, nije uspevao da dođe ni do finala, pošto su od njega bili bolji Dominik Tim i Čekinato, a prošle godine je ponovo Tim se ponovo isprečio našem Noletu na putu do trofeja.
Svi se nadaju da će ove godine, sve biti na strani srpskog asa i da će se još jedna titula dodati već fascinantnom nizu trofeja.
Međutim, prema mnogim mišljenjima, iako je igrao samo u Rimu ove sezone, Rafael Nadal je i dalje glavni favorit. Ipak je šljaka njegov teren.
Bilo kako bilo, ostaje nam da uživamo u novom teniskom spektaklu koji možete pratiti i uživo na sajtu meridianbet.rs, a u ponudi su i najjače kvote, specijali i bonusi koje ne treba da propustite.

17 Comments

  1. Ko god bude u finalu, bice to sigurno zanimljivo gledati, osim ako korona ne umesa prste, videcemo, svasta se moze desiti do kraja

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.