Tiket dana (sreda, 30.09.2020)

tiket dana

Posle večerašnjih revanš utakmica plej-ofa za LIgu šampiona saznaćemo kompletna spisak učesnika ovog takmičenja za sezonu 2020/21. Pored toga na teren će i Španci, Italijani, ali i Englezi koji će igrati EFL kup. Igraće se i nemački Super kup.

Mitjiland – Slavija – 0-2 @ 1.60 u Bet365

Očekivalo smo tvrd dvočem između šampiona Češke i Danske. Tako je i bilo na prvoj utakmici u Pragu koja je okončana bez golova. Ulog je ogroman, plasman u Ligu šampiona, što bi za Mitjiland bilo prvi put od osnivanja. Slavija je igrala prethodne sezone, nije to bilo loše izdanje i pored toga što su imali dosta tešku grupu sa Barselonom, Dortmundom i Interom. Česi su blagi favoriti i pored lošeg rezultata na svom terenu, ali ako uspeju da daju gol u predgrađu Kopenhagena, verujemo da će se plasirati u elitno takmičenje. Zato će Mitjiland igrati oprezno i čekati svoju šansu da zada odlučujući udarac rivalu. Ko će pre sačekati priliku ostaje da vidimo, ali ne očekujemo da prisustvujemo goleadi. Naš predlog je 0-2 gola , a akoeficijent u kladionici Bet365 za ovu igru je 1.60.

Udineze – Specija – 1 @ 1.78 u 1xbet

U odloženoj utakmici prvog kola italijanske Serije A sastaju se domaći Udineze i debitant u eliti, ekipe Specije. Meč je odložen zbog gostiju, koji su imali nešto duže takmičenje u Seriji B i manje vremena da se odmore i pripreme za okršaje u najjačem rangu na Apeninima. Svoj debi u Seriji A Specija je imala u nedelju kada je dočekala Sasuolo, ali se nije dobro provela na tom meču, pošto je poražena sa 4:1, uz još tri poništena gola gostima, koja je postigao Kaputo. Čini nam se da se Specija nije dobro pojačala i da će imati male šanse da opstane u eliti ako se nešto drastično ne promeni. Što se ”zebri” tiče, i oni su svoj prvi meč odigrali prethodnog vikenda, gostovali su u Veroni i poraženi minimalnim rezultatom. Igrao je Udineze dobro, bolje od domaćina, ali nije svoje šanse iskoristio, pa ga je stigla kazna u drugom poluvremenu. U ovom meču domaćin je apsolutni favorit i ne vidimo način da ostane bez trijumfa. Za jedinicu u kladionici 1xbet dobija se kvota 1.78.

Ueska – Atletiko Madrid – 2 @ 1.52 u Meridianbet

Da će Atletiko biti ravnopravan rival Realu i Barselonui u ovoj sezoni, ”jorgandžije” su najavile u utakmici sa Granadom, jedinoj koju su odigrali u novoj sezoni. Slavio je tim Dijega Simeonea sa čak 6:1 i to protiv rivala koji je izborio plasman u evropske kvalifikacije i igraće u plej-ofu za Ligu Evrope. Očigledno je da će Luis Suarez biti veliko pojačanje, Urugvajac je ušpao u drugom poluvremenu i postigao dva gola. On i Dijego Kosta u tandemu biće noćna mora za sve odbrane timova iz La Lige. Ueska se vratila u elitu i pokušaće ovog puta da se zadrži duže. Već su odigrali tri kola, ali još nemaju trijumf. Ipak, dva puta su gostovali i izborili nerešene rezultate sa Viljarealom i Valensijom, što su sjajni uspesi. Kiks im je poraz na domaćem terenu od Kadiza, tima koji je takođe ovog leta ušao u elitu. Izgleda da njima više leži igra u gostima, te očekujemo da ekipa Dijega Simeonea odnese bodove iz Ueske. Za dvojku u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.52.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Bet365 iznosi 4.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.