Tiket dana (četvrtak, 01.10.2020)

tiket dana

Završna runda kvalifikacija za Ligu Evrope, kao i utakmice u Španiji i Engleskoj, biće u centru pažnje ovog četvrtka.

FC Kopenhagen – Rijeka – 1 @ 1.70 u 1xbet

Danski vicešampion pokušaće da se i drugu godinu uzastopno nađe u grupnoj fazi Lige Evrope. Prošle sezone planirali su Ligu šampiona, ali ih je u tome omela Crvena zvezda, pa su utehu prnašli u slabijem evropskom takmičenju. Pošto nisu odbranili titulu u Danskoj, sada su morali u kvalifikacije za Ligu Evrope i posle eliminacije Geteborga i poljskog Pjasta, evo ih na poslednjem stepeniku gde ih očekuje tim Rijeke. Treba podsetiti da je Kopehagen prošle sezone igrao u četvrtfinalu ovog takmičenja, ispao je od Mančester Junajteda, i to nakon produžetaka, pa je jasno da su favoriti protiv pobednika Kupa Hrvatske. Rijeka se u kvalifikacije uključila tek u prethodnoj rundi i imala je dosta problema sa ukrajinskim Kolosom na svojoj ”Rujevici”. Slavili su Riječani tek posle 120 minuta i sumnjamo da su im šanse velike u glavnom gradu Danske. U međuvremenu su ostali bez najboljeg strelca Čolaka, što dovoljno govori o ambicijama kluba. Ovde je jedinica izvesna, a koeficijent za pobedu domaćina u kladionici 1xbet iznosi 1.70.

Sevilja – Levante 3+ @ 1.72 u Bet365

Ovo je prvi meč Sevilje na ”Sančez Pishuanu” još od 19. jula kada su minimalnim rezultatom pobedili Valensiju u prethodnom prvenstvu. Prošustili su start La Lige, dobili su duži odmor zbog evropskih obaveza, a trijumfovali su još jednom u Ligi Evrope, da vas podsetimo. Prošlog četvrtka su igrali meč Super kupa Evrope protiv pobednika Lige šampiona, minhenskog Bajerna i poraženi su tek posle 120 minuta igre. Taj poraz nije ostavio velikog traga na Andalužane, pa su u nedelju slavili na gostovanju kod novajlije Kadiza sa 3:1 i to posle minusa od jednog gola. Sada im u goste dolazi Levante, tim koji je već dva puta gostovao u novoj sezoni, pa im je ovo treći uzastopni meč na strani. U gradskom derbiju poraženi su na ”Mestalji” od Valensije 4:2, ali su u nedelju pobedili u Pamploni Osasunu sa 3:1. Obe ekipe igraju izuzetno efikasno na startu sezone i smatramo da će tako biti i na ovom meču. Naš predlog je 3+, a koeficijent za ovaj tip u kladionici Bet365 iznosi 1.72.

Aston Vila – Stouk – 1 @ 1.69 u Meridianbet

Možda za Vilu EFL kup nije prioritet, ali podsetimo da su prošle sezone igrali u finalu ovog takmičenja. Malo je, dakle, nedostajalo da stignu do trofeja, ali im je rival na Vembliju bio Mančester Siti i prave šanse nije bilo. Tada im je borba za opstanak bila u fokusu, a sada su u mnogo boljoj situaciji pošto su pobedili na prve dve utakmice u Premijer ligi. Savladali su Šefild Junajted u Birmingemu i Fulam u gostima, a nisu primili ni gol na ta dva meča. Ovo je treći meč u EFL kupu, a već su eliminisali Barton i Bristol Siti. Stouk je morao da prođe jednu prepreku više, sva tri puta su slavili sa po 1:0, protiv Blekpula, Vulverhemptona i Džilindžema. Stouk je u prva tri kola u Čempionšipu upisao sva tri ishoda i sakupio je četiri boda. Verovatno ekipe neće igrati u najjačim sastavima, ali je Vila ipak favorit. Predlažemo vam jedinicu za koju u kladionici Meridianbet dobijate kvotu 1.69.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 4.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.