Vrhunska vikend ponuda – Preuzmi 1.000 RSD za tiket bez uslova

Još jedan vikend u znaku fudbala je pred nama. La Liga, Premijer liga, Serija A, Liga 1 i Bundesliga u naredna dva dana, kao po navici, privućiće veliku pažnju sportske javnosti.
S povratkom grupne faze LŠ I LE, kladioničarske liste konačno izgledaju onako kako dolikuje za ovo doba godine.
Pored toga što su na programu nacionalni šampionati širom Evrope, kreće i najbolji evropski klupski fudbal – Liga šampiona I Liga Evrope. Stoga, predah između vikenda (kada se tradicionalno igra najviše utakmica) gotovo da ne postoji, jer će i staro dobro “malo kolo” od utorka do četvrtka biti sve sadržajnije.
S obzirom na više nego zanimljiv fudbalski kalendar, za ljubitelje sportskog klađenja spremna je specijalna ponuda. Naime, ukoliko posetite meridianbet.rs uz laku registraciju možete odmah preuzeti 1.000 RSD za sportsko klađenje, i to – bez ikakvih uslova!
Potrebno je samo da kreirate Meridian korisnički nalog I sastavljanje dobitnih tiketa može da počne. Uz bogatu ponudu pruža se mogućnost I da osvojite čak 1000% bonusa na broj odigranih parova, tako da je šansa za odličnu zaradu i više nego realna.
A šta nas sve očekuje i šta se “mora” naći na listi odabranih utakmica?
Subota:
15.30 Ajntraht Frankfurt – Hofenhajm
16.00 Atletiko Madrid – Viljareal
18.30 RB Lajpcig – Šalke
20.45 Udineze – Roma
Nedelja:
17.30 Mančester Junajted – Totenhem
15.00 Lacio – Inter
20.45 Juventus – Napoli
21.00 Lion – Marsej
Ovo su samo neki od najuzbudljivijih mečeva koji nam predstoje, dok kompletnu sportsku ponudu možete pogledati na sajtu kladionice Meridian.

24 Comments

  1. Ovi iz Meridiana su bas velikodusni, 1000 dinara + dobre kvote, jedino jos da smanje broj parova sa 40 na 30 da bi se ostvario bonus 1000% i bice top.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.