Tip dana: Juventus – Napoli: “Stara dama” protiv čete Đenara Gatuza!

U nedelju je na programu poslednji meč trećeg kola italijanske Serije A, koji je svakako i najinteresantniji pošto će Juventus na svom terenu dočekati Napoli, i svakako da će to biti duel između dva tima koji važe za jedne od najozbiljnijih kandidata za osvajanje “Skudeta”.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Juventus: Može li “stara dama” do novog “Skudeta”?

Fudbaleri Juventusa devet godina zaredom osvajaju pehar namenjen pobedniku italijanskog prvenstva, i to nijednoj ekipi pre njih nije pošlo za rukom, a veliko se pitanje ovog puta postavlja da li će to “stara dama” moći da ponovi i jubilarni deseti put.
Inače, izabranici Andree Pirla su letos eliminisani od Liona u osmini finala Lige šampiona, što apsolutno niko nije mogao da očekuje pošto je gigant iz Torina važio za jednog od najozbiljnijih kandidata za osvajanje “ušatog trofeja”.
Kada je u pitanju prelazni rok. Juve nije bio preterano aktivan, ali su ipak doveli Dejana Kuluševskog koji je već u prvom meču za Juve u novoj sezoni postigao vodeći gol u duelu protiv Sampdorije, koji je na kraju “stara dama” dobila sa 3:0 i tako na najlepši mogući način započeli novi šampionat u kom su naravno ambicije iste, ali se mora ipak priznati da će fokus biti na Ligi šampiona, gde će “bjankoneri” konačno pokušati da dođu do trofeja, što će svakako biti pakleno težak zadatak.
U drugom kolu su izabranici Andree Pirla uz dosta muke došli do boda na gostovanju kod Rome, a heroj tog remija je bio Kristijano Ronaldo koji je postigao dva gola i nagovestio svima da treba očekvaiti još jednu spektakularnu sezonu od njega.

Napoli: Fantastičan start šampionata!

Ako napravimo neki presek kada je u pitanju prošla sezona, onda zaista nema nikakve sumnje da je Đenaro Gatuzo preporodio Napolitance, nakon što je otkaz dobio legendarni Karlo Ančeloti, koji sa dosta uspeha trenutno vodi Everton.
Naime, do kraja šampionata Gatuzo je uspeo da izbori plasman u Ligu Evrope, ali i da dođe do trofeja u nacionalnom Kupu, pošto su Napolitanci savladali Juventus u finalu, protiv koga i igraju ovog puta.
Inače, što se ovog šampionata tiče, nema nikakve sumnje da je upravo Napoli najviše i pokazao pošto se posle prva dva odigrana kola nalaze na prvom mestu na tabeli sa maksimalnih šest bodova, ali i sa fantastičnom gol razlikom 8:0.
U prvom kolu su izabranici Đenara Gatuza bez većih problema slavili na izuzetno teškom gostovanju kod Parme, da bi u prošlom kolu ova ekipa odigrala jedan fantastičan meč na svom terenu u kom su demolirali ekipu Đenove sa 6:0, i tako zaseli na lidersku poziciju.
Prioritet Napolija je plasmana u Ligu šampiona, gde ih nažalost ove sezone neće biti, a treba napomenuti da su prošle ispali u osmini finala od Barselone, iako nisu bili nimalo lošiji rival u tom dvomeču.
Inače, ne treba zaboraviti da su Napolitanci na dva poslednja međusobna meča protiv Juventusa ostvarili dve pobede, pa je sigurno da zbog svega toga na ovaj duel putuju u izuzetno lepom raspoloženju.

Naš predlog

Pre svega, treba konstatovati da je na poslednja dva međusobna okršaja ove dve ekipe slavio Napoli, a poslednji put je to bilo u finalu Kupa. Ipak, ne treba zaboraviti da je Juve već odigrao nerešeno na gostovanju kod Rome, i utisak je da bi bilo previše kada ne bi ostvarili pobedu ni na ovom susretu, bez obzira što je protivnik i više nego ozbiljno započeo novo prvenstvo. Predlažemo vam hrabro da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 2.00. Kada je Juve domaćin Napoliju uglavnom ima dosta golova pa je tako poslednji okršaj dveju ekipe u Torinu završen rezultatom 4:3, a mišljenja smo da će i ovog puta biti dosta golova zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.