Bonus za crno-bele: Preuzmi 1.000 RSD i kladi se na Partizan u Evrokupu

Malo ko je prošle sezone očekivao da će Partizan dominirati Evrokupom, ali crno-beli su bez problema prošli u top 16 fazu, a zatim i obezbedili prednost domaćeg terena u četvrtfinalu, ali i ostatku takmičenja.
Zbog koronavirusa, košarkaši Partizana su nažalost izgubili šansu da se bore za titulu, ali ove sezone imaju priliku da nadoknade izgubljeno.
U drugom kolu, ekipa Vlade Šćepanovića, od 20.30 časova dočekaće Veneciju koja je i prethodne sezone bila rival Partizanu i koja je, za razliku od Beograđana, u prvom kolu ostvarila trijumf.
Venecija je kao domaćin bila bolja od Uniksa, dok je Partizan poražen u gostima Huventudu, nakon velikog preokreta Španaca.
Partizan i Venecija igrali su i prethodne sezone, a upravo su Italijani naneli prvi poraz ekipi koju je tada vodio Andrea Trinkijeri. Bilo je to baš u Beogradu, dok je u gostima slavio najtrofejniji klub ABA lige.
Aktuelni prvak Italije pobedom bi omogućio sebi prijatnu situaciju, ali ako planira da se raduje u Beogradu mora da se spreme za ozbiljan znoj.
Crno-beli, sa druge strane, nakon uvodnog poraza, pred sobom imaju jasan cilj – pobeda.
Pa, ako znamo da igrački kadar nije pretrpeo velike promene i da je ostao kostur ekipe, zašto da se ne nadamo sličnoj Evrokup sezoni Partizana?
Ukoliko i vi verujete u ekipu Vlade Šćepanovića imamo sjajnu vest –kladionica Meridian vam poklanja 1.000 dinara za online i uživo klađenje. Neophodno je samo da se registrujete na OVOM LINKU i vaš bonus će vas sačekati kao savršena dobrodošlica.
Iskoristite šansu da napravite odličnu zaradu jer crno-beli znaju šta večeras treba da urade.

15 Comments

  1. Nadam se da će Partizan dominirati i u ovoj sezoni kao i ja u kladionici, naravno zahvaljujući sjajnim kvotama i dobrim bonusima kladionice Meridian

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.