Tip dana: Nešvil – Minesota: Domaćin želi nastavak sjajne serije na domaćem terenu, ali pita se tu nešto i Minesota!

U noći između utorka i sredu je na programu samo jedan meč u okviru MLS šampionata u kom će Nešvil na svom terenu dočekati Minesotu.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 2 sata i 30 minuta iza ponoći.

Nešvil: Sjajne partije na domaćem terenu!

Nešvil je debitant u MLS-u i sigurno je da će želeti što bolje da se pokažu u premijernoj sezoni u najkvalitetnijem rangu američkog fudbala. To svakako neće biti nimalo lak zadatak, pošto je konkurencija ove sezone paklena, a trenutno se fudbaleri Nešvila nalaze na desetom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju regularnog dela šampionata donosi plasman u plej-of, što bi svakako bio fantastičan uspeh za debitanta u ligi, i nešto čemu se apolutno niko nije nadao.
Ono što je nekako karakteristično za Nešvil su fantastične partije na strani gde je ova ekipa do sada ostvarila tri trijumfa, dva remija i samo jedan poraz, ali i nešto lošije igre na gostovanjima, gde je desetoplasirana ekipa na tabeli do sada ostvarila samo jedan trijumf, tri remija i čak četiri poraza.
U prošlom kolu je Nešvil remizirao na gostovanju kod Nju Inglanda, a u tom duelu nije bilo golova, dok je pre toga debitant u društvu najboljih takođe remizirao, ali ovog puta na svom terenu protiv Hjustona, kada je bilo 1:1.
Ono što svakako treba naglasiti je podatak da Nešvil na ovom susretu neće moći da računa na čak tri standardna fudbalera zbog toga što su bili pozitivni na koronavirus, pa nema sumnje da novajlija u ligi ima dosta težak posao protiv Minesote koja želi da konačno dođe do trijumfa na gostovanju.

Minesota: Cilj je plasman u plej-of!

Što se tiče Minesote, sigurno je da svi navijači ove ekipe imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada su partije njihovih fudbalera u pitanju pošto se trenutno nalaze na četvrtom mestu na tabeli zapadne konferencije i imaju samo pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Sijetl, ali i meč viška.
U poslednje vreme ova ekipa ne pruža baš najbolje partije pa su tako na pet poslednjih susreta ostvarili samo jedan trijumf i to u prošlom kolu kada su na svom terenu bez većih problema savladali Sinsinati sa 2:0.
Pre toga je četvrotplasirana ekipa na tabeli doživela dva poraza, ali i dva puta remizirala.
Inače, kada su u pitanju gostovanja ono što posebno treba naglasiti je podatak da je Minesota do sada odigrala najviše mečeva van svog terena pošto su čak deset puta gostovali, i tom prilikom ostvarili tri trijumfa, tri remija i čak četiri poraza.
Na poslednjem gostovanju, ovaj tim je doživeo poraz od Kolambusa, kada je bilo 2:1. Nažalost na pet poslednjih mečeva van svog terena Minesota je doživela čak četiri poraza i samo jedan remi i to u jednom fantastičnom meču kod Hjustona, kada je bilo 2:2.
Sigurno je da će Minesota u ovom duelu tražiti prekid negativne serije na gostovanjima, ali će im biti dosta teško pošto je protivnik Nešvil koji igra sjajno na svom terenu.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, deluje da nas čeka jedan i te kako zanimljiv susret. U najavi meča smo već konstatovali da Nešvil igra fantastično na domaćem terenu, a mišljenja smo da će se to desiti i sada zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.32. Treba ovde očekivati i dosta golove, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet dala kvotu 1.83, što je svakako iznad proseka ako uzmemo u obzir da u MLS-u pada izuzetno veliki broj golova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.