Tiket dana (utorak, 06.10.2020)

tiket dana

Dakle, ko ne voli engleski nižerazredni fudbal, teško će za sebe pronaći dovoljno zanimljivih parova. Mi volimo ostrvski fudbal i neće nam biti problem za sastavljanje tiketa.

Den Boš – Almere – 2 @ 2.04 u Meridianbet

Mada nisu na prvom mestu, fudbaleri Almerea su najprijatnije iznenađnje na startu prvenstva druge holandske lige. Posle pet odigranih utakmica imaju četiri pobede i samo jedan remi, ostvaren na prvenstvenoj premijeri protiv Mastrihta. Nakon toga usledile su četiri uzastopne pobede, poslednje tri bez primljenog gola. Ako se za Bredu, trenutnog lidera, očekivalo da bude na vrhu, za klub iz Almerea to niko nije mogao da pretpostavi. Prethodnu sezonu, koja je prekinuta kolo pre kraja regularnog dela, okončali su na devetom mestu, i sigurno se nešto značajno dogodilo tokom duge pauze. Den Boš nije u tako dobroj formi, imaju tri poraza i dve pobede u pet utakmica, a obe su ostvarili na svom terenu u Hertongenbošu. To je najveća nada domaćih fudbalera da mogu do trijumfa nad odličnim gostima, ali se mi ipak odlučujemo da vam predložimo dvojku. Za pobedu Almerea u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.04.

Istli – Torki – 1 @ 2.19 u 1xbet

Engleska Konferencija startovala je znatno kasnije od ostalih liga u ovoj zemlji. Na programu je tek drugo kolo, pa će se u petom rangu igrati ubrzano, ne bi li se nekako uhvatio korak sa ostalim rangovima. Teško je oceniti ko su ove sezone favriti za ulazak u Ligu 2, odnosno u profesionalni rang, ali je u prvom kolu najviše pokazala ekipa Istlija, koja je kao gost pobedila na gostovanju kod Barneta sa 5:1. Prethodno prvenstvo, koje je prekinuto, Barnet je okončao u baražu, dok je Istli završio tek na 16. mestu. Zato je ovaj rezultat iznenađenje i nagoveštaj da ovaj tim ima šta da kaže u novoj sezoni. U goste im dolazi Torki, pre dve sezone ekipa iz Lige 2. I oni su bili uspešni na startu, slavili su minimalnim rezultatom protiv Stokporta, a s obzirom da su bili tek 14. u prošloj sezoni, i oni su izgleda dobro iskoristi pauzu. Pokušajte s jedinicom, za nju se u kladionici 1xbet dobija kvota 2.19.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici 1xbet iznosi 4.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.