Tiket dana (sreda, 07.10.2020)

tiket dana

Danas će u centru pažnje, bar što se fudbala tiče, biti pripremne i kontrolne utakmice nacionalnih timova, obih koji nemaju obaveze u baražu, pošto su plasman na Evropsko prvenstvo obezbedili ranije, ili nisu ni stigli do baraža.

Holandija – Meksiko – 1 @ 1.81 u Meridianbet

Možda se sećate utakmice između ove dve selekcije na Svtskom prvenstvu Brazilu. Bio je to sjajan meč, koji je na kraju dobila Holandija sa 2:1 i to golovima u 88. u 94. minutu. Iste godine, posle par meseci, odigrali su prijateljsku utakmicu, i tada su se ”sombrerosi” bar malo revanširali i slavili 3:2. Od tada Holandija i Meksiko nisu igrali, i evo ih ponovo jedene naspram drugih, skoro šest godina kasnije. Za goste će igrati uglavnom igrači koji nastupaju u Evropi, pošto je rizično putovati iz Meksika, jedne od zemalja sa najvećim brojem zaraženih. Holanđani bi zato trebali da budu u prednosti, a to je nova prilika da debituje novi selektor Frank de Bur, koji stiže umesto Ronalda Kumana koji je preuzeo Barselonu. U poslednjem meču ”lale” su poražene od Italije, što im je bio prvi neuspeh još od poraza od Portugalije u finalu prvog izdanja Lige nacija. Meksiko je dobio sve utakmice u dve prethodne godine, ali su rivali bili znatno slabiji, jer se radilo o selekcijama iz Srednje Amerike. Smatramo da su Holanđani favoriti i predlažemo njihovu pobedu koja se procenjuje kvotom 1.81 u kladionici Meridianbet.

Nemačka – Turska – 4+ @ 3.00 u Bet365

Kada je ovaj meča zakazivan nikome nije palo na pamet da bi mogao da se odigra bez publike, jer je poznato koliko Turaka živi i radi u Nemačkoj. Ovako, biće ovo prilika za obe selekcije da provere trenutne mogućnosti, pošto su i jedni i drugi bez pobede na startu Lige nacija. Turci su dosta zabrinuli navijače na početku nove Lige nacija, porazom od Mađarske i remijem sa Srbijom. Za to vreme ”panceri” igrali dva puta nerešeno, sa Španijom na svom terenu i u gostima protiv Švajcarske. Prethodni put su se sastali u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo još 2011. godine i Nemaka je slavila u Turskoj sa 3:1. I u dva prethodna okrašaja Nemci su postizali po tri gola, pa neće biti iznenađenje ako se tako nešto i sada ponovi. Mogla bi i Turska bar do gola, možda i nekog više, pa vam predlažemo igru na veći broj pogodaka. Za 4+ u kladionici Bet365 dobija se koeficijent 3.00.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Bet365 iznosi 5.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.