Tiket dana (četvrtak, 08.10.2020)

tiket dana

Došao je i dan odluke za selekcije koje nisu izborile plasman na EURO i moraju to da učine preko baraža. Na programu su polufinalni okršaji, a mesta ima samo za pobednike četiri turnira.

Bosna i Hercegovina – Severna Irska – 1 @ 2.00 u Meridianbet

Bosna je domaćin u Zenici, a ni mnogo jače selekcije od Severne Irske nisu se dobro provodile na stadionu Čelika. Ipak, sada huka sa tribina neće biti, pa će ”zmajevi” biti lišeni velike pomoći. Ove dve selekcije sastale su se u prethodnom izdanju Lige nacija, a Bosna i Hercegovina je dobila oba duela. U Belfastu je bilo 2:1, a na ”Grbavici” 2:0 za ”zmajeve”. Tada je na klupi Bosne sedeo Robert Prosinečki, a novi selektor je slavni golgeter Dušan Bajević. Bosanci su izborili plasman u A Ligu nacija, i nisu dobro startovali, jesu ostali neporaženi u Italiji, ali su zato izgubili na svom terenu od Poljske. Severni Irci su podelili bodove sa Rumunima u Bukureštu, ali im je NOrveška očitala lekciju u Belfastu, gde su ”vikinzi” slavili sa 5:1. Ko pobedi u ovom meču u finalnom okršaju za plasman na EURO igraće sa boljim iz meča Republika iRska i Slovačka. Bajevića raduje povratak novog fudbalera Barselone u tim, Miralema Pjanića, koji je uz dva Edina, Džeka i Višću, biti udarna igla domaćina. Problem je veliki broj povreženih igrača, a najnoviji je Bičakčić iz Hofenhajma. Očekujemo trijumf domaćina, Bosna ima kvalitetan sastav, a biće i 1 800 navijača na tribinama. Za jedinicu u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 2.00.

Bugarska – Mađarska – 2 @ 2.32 u 1xbet

Mogli bismo reći da je ovo jedan od najslabijih parova u ovom baražu, mada Mađari pokazuju znake života u prethodnom periodu. Posle plasmana na prethodni EURO u Francuskoj, propustili su Mundijal u Rusiji, a u Ligi nacija prošli su u B diviziju. Start je bio odličan, savladali su Tursku u gostima, ali je onda njih pobedila Rusija u Budimpešti. Bugari nikako da se vrate na pravi put, i da napokon igraju na nekom velikom takmičenju. Naravno da se generacija Stoičkova, Kostadinova i ostalih ne može ponoviti, ali je ova selekcija iz godine u godinu nekako sve slabija. U Ligi nacija nisu uspeli da pobede na svom terenu Republiku Irsku, a onda su minimalnim rezultatom izgubili u Velsu. Mađarska ima potencijalno veliku fudbalsku zvezdu u budućnosti, radi se o vezisti Salcburga Dominiku Sobolslaiju, koga odlikuje snažan udarac i odlično izvođenje prekida. Tu je i novi napadač Partizana Filip Holender, ali i Orban, te golman Gulači. Ne očekujte spektakularan fudbal, najbitnije je proći dalje, a pobednika očekuje bolji iz okršaja Islanda i Rumunije. Naš predlog je dvojka, a kvota za nju u kladionici 1xbet iznosi 2.32.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici 1xbet iznosi 4.64.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.