Najbrži dobitak – Čeka te Velika nagrada Ajfela i 1.000 RSD za kladjenje UŽIVO

Kao i svake nedelje Meridian je za sve nove igrače spremio specijalni poklon, i fantastično iznenađenje! Najbrži “cirkus” na svetu, šampionat Formule 1 to svakako i zaslužuje.
Sutra će se od 14 časova voziti trka za Veliku nagradu Ajfela, na stazi Nirburgring, i zar postoji bolji razlog da svoje znanje upotrebiš?
Najbolja sportska kladionica Meridian iz tog razloga je pripremila i poklon dobrodošlice, bonus 1.000 RSD i to – BEZ USLOVA, jer ova trka definitivno nosi seriju adrenaliskih uzbuđenja koja se jednostavno ne propuštaju!
Pre dve nedelje, vozač Mercedesa Valteri Botas trijumfovao je na Velikoj nagradi Rusije u Sočiju. Botasu je najbliži bio Maks Ferstapen u bolidu Red Bula, dok se na trećem stepeniku pobedničkog postolja našao branilac titule Luis Hamilton.
Britanac je tako propustio prvu priliku da izjednači rekord Mihaela Šumahera po broju pobeda u istoriji, a narednu šansu imaće već sutra na stazi Nirburgring.
Luis Hamilton na čelu generalnog plasmana trenutno ima 205 bodova, a prati ga Botas sa 161.
Kalendar je prešao sredinu, a videćemo može li se nešto drastično promeniti do kraja sezone, a do tad – isprati trku Formule 1 zajedno sa najboljom sportskom kladionicom.
Ponuda i kvote koje ostavljaju bez daha čekaj te na sajtu meridianbet.rs gde je dostupno i UŽIVO klađenje tokom F1 trke!
Dakle, opravdanja nema, “zgrabi” bonus, i “inkasiraj” svoje znanje!

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.