Tip dana: Francuska – Portugal: Svetski šampion protiv osvajača Lige nacija i aktuelnog evropskog šampiona! Može li jače?

U nedelju je poprilično bogata ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između selekcija Francuske i Portugala. Ujedno, biće to i duel aktuelnog svetskog i evropskog šampiona, pa nema nikakve sumnje da nas očekuje pravi spektakl.
Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Francuska: “Trikolori” žele trofej i u Ligi nacija!

Selekcija Francuske je aktuelni svetski šampion, i sigurno je da su jedni od glavnih favorita i za osvajanje Lige nacija, što je jedini trofej i koji nedostaje ovoj reprezentaciji.
Za sada izabranici Didijea Dešampa pružaju poprilično dobre partije, pošto su u prva dva kola ostvarili dve pobede. Prvo su “trikolori” slavili na gostovanju kod Švedske koja važi za jednu poprilično dobru ekipu, pogotovu na svom terenu. Taj duel je završen rezultatom 0:1, a jedini gol delo je Kilijana Mbapea, uz podatak da je Grizman promašio penal u poslednjim trenucima utakmice.
U drugom kolu su izabranici Didijea Dešampa odigrali još jedan sjajan meč pošto su na svom terenu savladali Hrvatsku sa 4:2, što je ujedno i bila repriza finala Svetskog prvenstva kada je zanimljivo bio isti rezultat.
Poveli su “vatreni” golom Dejana Lovrena, ali su Francuzi već do kraja prvog poluvremena uspeli da preokrenu rezultat u svoju korist. U nastavku su Hrvati došli do izjednačenja, ali su na kraju “trikolori” postigli još dva gola što je bilo dovoljno za novi trijumf.
Što se tiče duela protiv Portugala, sigurno je da reprezentativci Francuske jedva čekaju taj meč kako bi se osvetili toj selekciji za poraz u finalu Evropskog prenstva koje je održano upravo u Francuskoj.

Portugal: Sjajne partije u poslednje vreme!

Aktuelni prvak Evrope objedinio je titule na teritoriji “Starog” kontinenta, trijumfom u prvom ciklusu novog internacionalnog takmičenja.
Fudbaleri Portugala postali su prvi šampioni Lige nacija nakon što su u finalu pobedili reprezentaciju Holandije rezultatom 1:0.
Kada su u pitanju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje je trebalo da bude održano 2020. godine, aktuelni šampion Evrope je u svojoj kvalifikacionoj grupi zauzeo drugo mesto na tabeli, i to uz tri boda viška u odnosu na trećeplasiranu Srbiju, ali i tri boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Ukrajinu, koja je mimo svih očekivanja došla do prvog mesta u ovoj nimalo lakoj kvalifikacionoj grupi.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja Lige nacija, Portugal je započeo sjajno ovo takmičenje pošto su na dva odigrana meča ostvarili dva trijumfa, i to prvo protiv Hrvatske na svom terenu kada je bilo 4:1, da bi onda slavili i na gostovanju kod uvek neugodnih Šveđana, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Inače, u poslednjem međusobnom okršaju protiv Francuske, Portugal je slavio u finalu Evropskog prvenstva 2016. godine kada je Eder pogodio u drugom produžetku i doneo veliku radost svim navijačima ove selekcije.

Naš predlog

Očekuje nas jedan veoma interesantan duel u kom će snage odmeriti dve reprezentacije koje su vrlo verovatno poslednjih godina i najviše pokazale o čemu najbolje govore trofeji. Treba ovde očekivati golove, pa vam iz tog razloga preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.22. Takođe, mišljenja smo da će obe selekcije postići makar po jedan gol na ovom susretu, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet dala koeficijent 1.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.