Tiket dana (ponedeljak, 12.10.2020)

tiket dana

Danas je dan za mali predah, odoriće se i nacionalni timovi, a igraće se u samo nekoliko nižih evropskih liga. Ovo je naš predlog za ponedeljak.

Den Boš – Helmond – 1 @ 1.90 u Meridianbet

U Hertogenboš dolazi ekipa Helmonda, koja je katastrofalno počela novu sezonu u hlandskoj drugoj ligi. Helmond je trenutno poslednji, ima samo četiri boda, a u šest odigranih utakmica postigli su samo tri gola, po jedna na svakoj drugoj. Ni domaći Den Boš ne može se pohvaliti dobrom formom. Pobedili su dva puta, a izgubili na tri meča, od pet, koliko su odigrali. Inače, Helmond je prekid prošle sezone,najverovatnije, spasio ispadanja u treću ligu, pošto su bili ubedljivo poslednji nakon 29 odigranih kola. Nije ni Den Boš imao neku specijalno uspešnu sezonu, pa se može reći da i jedni i drugi nekako nastavljaju sa identičnim igrama iz prošlog prvenstva. U dve međusbne utakmice pala su ukupno dva gola, a oba meča su završena nerešenim rezultatima. Domaćin je kvalitetniji i trebalo bi da slavi u ovom meču. Za jedinicu u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.90.

Bredford Siti – Herogejt – 1 @ 2.47 u 1xbet

U poslednjoj utakmici petog kola engleske Lige 2 Bredford dočekuje novajliju Herogejt. Gosti su prošlu sezonu igrali u KOnferenciji, izborili su plasman u plej of, a u finalu doigravanja bili su bolji od Nots Kauntija, tima poznatog po tome što je najstariji na svetu po datumu osnivanja. Može se reći da je Herogejt dobro počeo u profesionalnomm rangu, u prva četiri kola ima pobedu, dva remija i samo jedan poraz, doživljen u prošlom kolu na domaćem terenu od Boltona. Dobro je startovao i Bredford, oni su odigrali meč manje, ali još nemaju poraz. Pobedili su Stivenidž, a remizirali protiv Kolčestera kući i Forest Grina na strani. Domaći teren ne donosi neku prevagu u ovakvim okolnostima, kada nema publike na tribinama, pa se za jedinicu ne odlučujemo iz tih razloga, već zato što je Bredford Siti mnogo iskusniji sastav u ovom rangu od novajlije Herogejta. Predlažemo pobedu domaćina, a kvota za keca u kladionici 1xbet je 2.47.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici 1xbet iznosi 4.69.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.