Tip dana: Nautiko – Ponte Preta: Gosti jure povratak u Seriju A!

U ponedeljak je nešto slabija ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Nautika i Ponte Prete.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za jedan sat iza ponoći.

Nautiko: Loše partije u poslednje vreme!

Fudbaleri Nautika imaju dosta problema ove sezone i kako sada stvari stoje deluje da im sledi grčevita borba za opstanak.
Naime, ova ekipa se trenutno naalzi na 15. poziciji na tabeli brazilske Serije B i imaju samo bod viška u odnosu na timove koji se nalaze na mestu koje na kraju šampionata nažalost znači i selidbu u treću ligu.
U poslednje vreme Nautiko pruža izuzetno slabe partije, a svakako da je najbolji pokazatelj za to i podatak da na pet poslednjih mečeva ne znaju za trijumf.
U prošlom kolu je ovaj tim doživeo poraz od Amerike MG, dok su pre toga remizirali na gostovanju kod Parane, kada nije bilo golova. Pre svega toga je Nautiko doživeo poraze od Konfijanse i Kujaba Esportea, a ono što je veoma zanimljivo je da ova ekipa ne četiri poslednja mečeva ne samo da nije uspela da ostvari trijumf, već nisu uspeli da postignu ni gol, što je sasvim sigurno dobrano zabrinulo sve navijače Nautika.
Inače, u poslednjem međusobnom susretu protiv Ponte Prete, koji je odigran u okviru brazilskog Kupa, Nautiko je slavio sa 1:0.

Ponte Preta: Cilj je plasman u Seriju A!

Nije nikakva tajna da fudbaleri Ponte Prete imaju samo jedan cilj kada je ova sezona u pitanju, a to je bez ikakve sumnje povratak u društvu najboljih, gde im je realno i mesto.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na četvrtom mestu na tabeli koje između ostalog na kraju šampionata i donosi direktan plasman u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala.
Ipak, deluje da Ponte Preta u poslednje vreme ne igra toliko dobro kao na startu prvenstva kada su pružali fenomenalne partije, pošto su na pet poslednjih mečeva doživeli čak tri poraza, ali i dva trijumfa.
U prošlom kolu je četvrtoplasirana ekipa na tabeli doživela poraz od prvoplasiranog Kujaba Esportea, a taj meč je završen rezultatom 2:1. Pre toga je Parana odigrala jedan fenomenalan meč na svom terenu protiv Guaranija, u kom su slavili sa 2:0.
Inače, kada je u pitanju partije Ponte Prete na gostovanjima, poznato je da ovaj tim važi za ekipu koji možda i bolje igra van svog terena. Ove sezone su na sedam odigranih susreta osvarili tri trijumfa, jedan remi, ali i tri poraza.
U poslednjem međusobnom meču koji je odigran u Seriji B, Nautiko i Ponte Preta su podelili bodove, pošto je taj meč završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Domaćin igra zaista loše u poslednje vreme i čak na pet poslednjih susreta ne znaju za trijumf. Sa druge strane, Ponte Preta važi za tim koji ume dosta dobro da odigra na gostovanjima zbog čega vam predlažemo hrabro da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.55. Za one koji baš i nisu sigurni u čistu dvojku, savetujemo vam da probate sa duplom šansom X2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.42. Za kraj, mišljenja smo da će gosti dati dva i više gola na ovom susretu, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom G2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.