Liga nacija – Srbija napada Tursku, a Meridian ti poklanja BONUS ZA KLADJENJE

Srbija u Ligi nacija, tri dana nakon odigranog meča sa selekcijom Mađarske, večeras će gostovati u Istanbul u revanš meču sa selekcijom Turske.
Utakmica između naše reprezentacije i izabranika Šenola Guneša odigraće se sa početkom u 20:45h, na Turk Telekom stadionu.
Podsećanja radi, u prvoj utakmici, odigranoj u Beogradu, dve selekcije su remizirale. Na semaforu je bio prikazan najnepopularniji rezultat za navijače obe reprezentacije – 0:0.
Slobodno se može reći da je igra Srbije bila konfuzna i nepovezana. Nije ni selekcija Turske blistala. Imala je Srbija nekoliko izglednih šansi za pogodak, ali su na kraju našu reprezentaciju svi promašaji, kao i crveni karton kapitena Aleksandra Kolarova, koštali pobede.
Selektor srpske reprenztacije Ljubiša Tumbaković je nakon ovog meča istakao da je “utakmica bila čudna i nepredvidiva”, kao i da zbog osvojenog boda Srbija ima razloga za zadovoljstvo. S druge strane, Šenol Gumeš je takođe bio zadovoljan osvojenim bodom protiv naše selekcije.
Svakako se nadamo da će večerašnji duel biti mnogo atraktivniji, kao i da će rezultat odgovarati našoj reprezentaciji.
Ukoliko verujete da Srbija u Ligi nacija može da ostvari značajan rezultat na meču sa Turskom, onda podržite “Orlove” u kladionici Meridian!
Liga nacija
je trenutno najkvalitetnije i najpopularnije takmičenje između reprezentacija u Evropi. Meridian vam, zahvaljujući najboljim kvotama, kao i najvećem izboru igara i specijala, ali i kroz redovno ažurirane statističke podatke pomaže da svoj dobitak ostvarite!
Registrujte se u Meridianu odmah i iskoristite najveće povoljnosti online sportskog klađenja na Balkanu! U Meridianu, momentom registracije, automatski dobijate sportski bonus dobrodošlice od 1.000 RSD – i to bez ikakvog uslova!

10 Comments

  1. Meridian daje ponude koje se ne odbijaju,uvek na pravom mestu i u pravo vreme,daje sanse za lepom zaradom!!!!Uz poklon dobrodoslice sa Meridianom do pobede nasih favorita!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.