Pogodi najveću kvotu i preuzmi laptop i Playstation u Meridianu

Sport je u punom jeku, najjače lige su na tiketima, a kladionica Meridian, osim 1000 dinara bonusa bez uslova, svojim igračima sada poklanja i neprikosnoveno najbolji laptop današnjice.
O čemu je zapravo reč?
Osvoji „mašinu“ koju ima samo elita – pogodi najveću kvotu na tiketu u kladionici Meridian u periodu od 16. oktobra do 16. novembra i tvoj je najbolji Apple proizvod – MacBook.
Pravo učešća ima svaki tiket uplaćen u Meridianu na kome se nalazi barem četiri para klađenja na sport, uplatom od 100 dinara ili većom.
Da bi se kvalifikovao, igrač u toku takmičenja treba da potroši depozit od samo 1.500 dinara.
Po ceni USB Flash memorije od 32GB dobijaš najjači laptop ikada – samo u Meridianu.
Mac Book je mašina koja ne zna šta su virusi i ima šest puta jaču bateriju od bilo kog konkurenta na planeti – u Meridianu je dobijaš po ceni običnog tiketa.
To je tek deo poklona, jer drugoplasiranog igrača čeka Playstation 4, a u igri si i za gomilu bonusa za klađenje!
1.MESTO – Macbook
2.MESTO – SONY PS4
3.MESTO – bonus 7.000 RSD
4.MESTO – bonus 5.000 RSD
5.MESTO – bonus 3.000 RSD
Sva pravila takmičenja pronađi ovde.

13 Comments

  1. Prilika koja se ne propusta,do sjajih nagrada na najlaksi moguci nacin, Meridian casti za najvecu pogodjenu kvotu, bice ovo teska trka i jako uzbudljiva

  2. 1. MESTO – Macbook! Ovo je sjajan poklon samo kad bi mi iz Meridiana još dojavili 8 utakmica sa prelazom iz 1-2 ili 2-1 i Macbook je mojjjjjjjj! 🙂

  3. Mac Book mi je davnasnja zelja!!!Meridian je uvek u pravo vreme i na pravom mestu sa ponudom sjajnih bonusa koji se ne propustaju!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.