Tiket dana (četvrtak, 15.10.2020)

tiket dana

Danas je jedan od ”onih” dana, kada je odlazak u kladionicu u pitanju. Ponuda je izuzetno slaba, ali je ovo samo uvod u prebogat vikend. Ipak, materijala za sastavljanje tiketa ima.

Inter Turku – KuPS – 0-2 @ 2.14 u Meridianbet

Derbi vanrednog kola u Finskoj igra se u Turkuu, gde će gostovati aktuelni šampion i trenutni lider, ekipa KuPS. Tim iz Kuopija je završio evropsku Odiseju i sada može da se posveti domaćem takmičenju, odnosno pokušaju da odbrani titulu. Zahvaljujući bodovima iz zaostalih mečeva preselili su se na vrh tabele i prestigli dosadašnjeg lidera Helsinki. Tim iz prestonice zastaje tri boda, a treće mesto drži Inter, sa deset bodova manje od KuPS-a. Pitanje prvaka rešavaće se u plej ofu, u koji će se plasirati prvih šest ekipa, a nema sumnje da će među njima biti i ove dve. Dakle, posle ove, sigurna su još dva međusobna susreta Intera i KuPS-a, a u prvom delu sezone u Kuopiju bilo je 1:0 za šampiona. Neće se gledaoci, kojih ima na stadionima u ”zemlji 1000 jezera”, nagledati golova ni sada, pa vam predlažemo igru 0-2 gola sa koeficijentom 2.14 u kladionici Meridianbet.

Laval – Bulonj – GG @ 2.10 u 1xbet

U 10. kolu francuske Nacionalne lige Laval dočekuje Bulonj. Domaći tim je već četiri godine u trećoj ligi i nikako da se vrati bar u Ligu 2. Sada su sasvim dobro počeli sezonu, sakupili su 14 bodova iz osam utakmica i zaostaju samo jedan bod za vodećim dvojcem. Bulonj je sakupio tri boda manje, ali su razlike između klubova u ovoj ligi dosta male, pa se sa dve, tri vezane pobede brzo izbije u prvi plan. U prošloj sezoni Bulonj je na ovom stadionu slavio sa 3:0, dok je na domaćem igrao samo 1:1. Liga je prekinuta posle 25. kola, a tada se Bulonj nalazio na odličnom trećem mestu, sa savim dobrim izgledima da se dokopa višeg ranga. Laval je bio u sredini tabele, pa za njih je bilo potpuno svejedno što se prvesntvo nije završilo na terenu. Dosta golova je padalo u poslednje vreme na utakmicama koje igralu Laval i Bulonj, pa ih očekujemo i u međusobnom duelu. Biće ih bar po jedan na obe strane, pa vam predlažemo igru gol-gol. Za GG u kladionici 1xbet kvota je 2.10.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 4.49.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.