Nim – PSŽ: Vruće gostovanje za PSŽ, može li domaćin do čuda?

Od petka su na programu mečevi sedmog kola francuske Lige 1, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Nima i PSŽ-a.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Nim: Primarni cilj je opstanak!

Kako sada stvari stoje, deluje da svi navijači Nima imaju dosta razloga za zadovoljstvo, kada su u pitanju partije njihovih fudbalera u ovom šampionatu.
Naime, ova simpatična ekipa se trenutno nalazi na trinaestom mestu na tabeli, i ono što je svakako najvažnije je da trenutno imaju pet bodova viška u odnosu na tim koji će na kraju sezone napustiti najkvalitetniji rang francuskog fudbala.
Do sada je Nim ostvario dva trijumfa, i to jedan na strani u prošlom kolu kod Monpeljea, kada je bilo 0:1, a drugi na svom terenu protiv Bresta, u prvom kolu, u jednom fantastičnom meču koji je završen rezultatom 4:0, što je svakako bila i najbolja partija Nima kada je ovaj šampionat u pitanju.
Pre tog trijumfa u prošlom kolu protiv Monpeljea, izabranici trenera Arpinona su vezali dva remija, pa je evidentno da se ova ekipa nalazi u dosta dobroj formi.
Naime, Nim je prvo uspeo da odoli na jednom izuzetno teškom gostovanju kod Liona kada nije bilo golova, a onda su podelili bodove i na svom terenu protiv Lensa, kada je bilo 1:1.
Što se tiče partija na svom terenu, do sada su fudbaleri ove ekipe odigrali tri meča kao domaćini i zabeležili jedan trijumf, jedan remi i jedan poraz.

PSŽ: Sve bolje partije!

Nakon katastrofalnog starta šampionata, mora se priznati da fudbaleri PSŽ-a pružaju sve bolje partije. Naravno, ne treba zaboraviti da je upravo taj loš start prvenstva došao zbog koronavirusa koji je ušao u ekipu, pošto glavne zvezde Parižana nisu nastupale u prva dva kola, što je i dovelo do dva vezana poraza.
U prvom kolu je mimo svih očekivanja Pariz poražen od Lensa u gostima, da bi nakon toga doživeli poraz i u velikom derbiju protiv Marselja, kada je bilo 0:1. Tako se po prvi put posle dosta vremena desilo da Parižani u novi šampionat krenu sa dva poraza, ali ne samo to, pošto izabranici Tomasa Tuhela nisu uspeli da postignu nijedan gol u prva dva susreta, što apsolutno niko nije mogao da očekuje, bez obzira na odsutne fudbalere.
Nakon svega toga su Parižani zaigrali onako kako se to od njih i očekuje i vezali čak četiri trijumfa u kojima su primili samo jedan gol.
Dosta puta smo ponavljali da fudbaleri PSŽ-a nemaju pravu konkurenciju u francuskom šampionatu, a najbolju potvrdu za to smo dobili prošle godine kada su izabranici Tomasa Tuhela osvojili prvenstvo, Kup i Liga Kup.
Svakako da je zbog svega toga sezona proglašena za izuzetno uspešnu, ali je izostao šlag na torti pošto su Parižani poraženi u finalu Lige šampiona od Bajerna, iako su većim delom tog susreta bili bolja ekipa na terenu, ali na kraju nisu imali ni dovoljno sreće.
Inače, što se tiče partija na gostovanjima ove sezone, do sada su “sveci” odigrali tri meča van svog terena i ostvarili dva trijumfa bez primljenog gola, ali i pomenuti poraz kod Lensa.

Naš predlog

Na poslednja dva međusobna meča između Nima i PSŽ-a, Parižani su slavili sa po 3:0. Deluje da nas ovog puta očekuje makar malo neizvesniji susret, ali svakako da su izabranici Tomasa Tuhela i ovog puta favoriti. Mišljenja smo da će “sveci” od prvog minuta pokazati Nimu ko je gazda na terenu zbog čega vam predlažemo da probate sa prelazom 2-2 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.82. Iz potpuno istog razloga vam savetujemo da probate sa igrom I2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.