Tiket dana (petak, 16.10.2020)

tiket dana

Sve je više problema u svetu sporta. Odlažu se mnogi događaji, a sezona se taman zahuktala. Posle pauze od dve sedmice ovog vikenda se nastavljaju najjače evropske lige.

Derbi Kaunti – Votford – 0-2 @ 1.80 u Bet365

”Stršljenovi” žele ekspresan povratak u Premijer ligu i za tu misiju angažovali su srpskog stručnjaka Vladimira Ivića. Doskorašnji trener Makabija i nekadašnji as Partizana, odlično se snašao na početku sezone, pa je Votford u prva tri kola zabeležio dve pobede i jedan remi. Postigli su samo dva gola, ali im je i to bilo dovoljno za sedam bodova, zato što im se mreža nije nijednom zatresala. Prvi poraz doživeli su u prošlom kolu, a ”skalp” srpskom treneru skinuo je drugi Srbin, Veljko Paunović, koji od ovog leta predvodi Reding. Ni tu nije bilo mnogo golova, pa je Redingu bio dovoljan jedan za trijumf. Derbi je iznenadio na gostovanju u Noriču i golom i pogotkom legendarnog Vejna Runija iz slobodnog udarca u finišu meča, osvojio tri boda. Treba reći da su ”kanarinci” promašili penal preko Pukija, pa je Derbi imao i malo sreće. Inače, to su ”ovnovima” bili prvi bodovi posle tri stratna poraza u Čempionšipu. Pobeda nad Noričom donela je samopouzdanje Derbiju, ali u goste im dolazi jedna od najjačih ekipa. Biće tvrd meč, a možda odluči jedan, najviše dva gola. Naš tip je igra 0-2 gola, a koeficijent za nju u kladionici Bet365 iznosi 1.80.

Dižon – Ren – GG3+ @ 2.50 u Meridianbet

Evo još jedne utakmice za koje iskusni kladioci kažu da ih treba izbegavati. Naime, sastaju se prvoplasirana i poslednjeplasirana ekipa, ovog puta u francuskoj LIgi 1. Ren ruši sve pred sobom, posle šest kola imaju četiri pobede i dva remija. Postigli su čak 14 golova, što im nije bilo svojstveno u ranijim sezonama. Mežutim, ovaj tim očekuje debi u Ligi šampiona već u utorak, a prvi rival im je ruski Krasnodar i sigurni smo da više razmišljaju o Baćuškama, nego o Dižonu. S druge strane domaćinu gori pod nogama. U pest kola osvojili su samo jedan bod i ubedljivo su na poslednjem mestu na tabeli. Dižon je izbegao poraz samo u meču sa Minpeljeo na svom terenu, bilo je 2:2, ali nisu imali ni sreće, gosti su izjednačujući pogodak postigli u 90. minutu. Dižon ne može da bira rivale i mora što pre da hvata priključak sa ostalim ekipama iz donjeg dela tabele ako želi da i naredne sezone igra u eliti zemlje svetskog prvaka. Bila je pauza od dve sedmice i pitanje je da li je Ren sačuvao formu od ranije. Jesu gosti favoriti, ali se ne bismo zaletali sa dvojkom. Obe ekipe igraće na pobedu, jer smatramo da bod ne donosi ništa ni Dižonu ni Renu. Možda gosti ne izađu u najjačem sastavu i to bi Dižon mogao da iskoristi. Naš predlog je igra gol-gol, uz bar tri pogotka na meču. Za GG3+ u kladionici Meridianbet kvota je 2.50.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Bet365 iznosi 4.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.