Pet fudbalskih derbija za vikend i 1.000 RSD za sportsko klađenje

Nakon pauze u domaćim šampionatima zbog reprezentativnih obaveza u Ligi nacija, fudbal se vraća na terene širom Evrope!
Nastavljaju se utakmice “liga petice”, a očekuju nas, zaista, zanimljivi dueli, kao i neki od najvećih evropskih derbija.
Sportska ponuda ovog vikenda je posebno atraktivna, a za potpuni užitak tu je i fantastičan bonus od čak 1.000 DINARA za sportsko klađenje i brdo dobitnih tiketa.
Bonus možete odmah preuzeti OVDE.
Pa, da počnemo… U okviru 5. kola Premijer lige u subotu će se odigrati dva derbija. Jedan od njih jeste utakmica između Evertona i Liverpula, a drugi je meč Mančester Siti – Arsenal.
S druge strane, u Seriji A će se, takođe u subotu, igrati jedan od najvećih derbija u Evropi – meč gradskih rivala Intera i Milana.
U Škotskoj je zakazan “Old firm” – derbi Seltika i Rendžersa. Svi dobro znamo kolika netrpeljivost vlada između navijača dva kluba i da ne postoji stvar koja ih povezuje, osim toga da se njihovi omiljeni klubovi nalaze u istom gradu.
Kad već govorimo o derbijima, važno je napomenuti da će se u nedelju od 17 časova odigrati utakmica 11. kola Superlige Srbije, a snage će odmeriti Partizan i Crvena zvezda.
A, šta nas sve očekuje u ovim duelima?
Mančester Siti je ekipa koja se nikada ne predaje. Uprkos relativno lošem startu “Građana” na početku nove sezone, uvek treba imati u vidu da govorimo o jednoj nadmoćnoj ekipi. Ekipi koja je prošle sezone bila vicešampion Engleske i osvajač Liga kupa, a pretprošle sezone osvajač triple krune (Premijer liga, FA Kup i Liga kup).
S druge strane, “Tobdžije” su na osnovu dosadašnjih utakmica pokazali da i te kako imaju potencijala da ugroze i najveće i najljuće rivale.
Meč Everton i Liverpul gotovo sigurno biće jedna od najpraćenijih utakmica na području Starog kontinenta. Iako Everton trenutno blista na terenu, to nikako ne znači da će biti uspešan protiv Liverpula. Naročito ako imamo u vidu istoriju međusobnih duela dva kluba.
Verovali ili ne, sutra će biti tačno 10 godina otkako je Everton poslednji put savladao Liverpul. Možda vam zvuči neverovatno, ali 17. oktobar 2010. godine bio je poslednji put kada su „Karamele“ trijmfovale nad svojim najvećim gradskim rivalom.
Što se tiče okršaja u Seriji A, duel između Intera i Milana smatra se jednim od najvećih derbija u Evropi i zbog toga će sutra, takođe, biti jedna od najpraćenijih utakmica.
Kada govorimo o odmeravanju snaga između Partizana i Crvene zvezde, brojke i statistika nikada ne lažu.
U nedelju će se odigrati 163. duel „večitih“ rivala. Do sada, Partizan je slavio 47 puta, dok Crvena zvezda ima bolji skor – 64 pobede. Ekipe su ukupno 51 put remizirale. Pored većeg broja pobeda, crveno-beli su takođe postigli veći broj golova u svim dosadašnjim derbijima – 227:196.
Dakle, biće ovo veoma zanimljiv vikend prepun kvalitetnog i vrhunskog fudbala, a kompletnu sportsku ponudu možete pogledati na OVOM LINKU.

13 Comments

  1. KAKAV VIKEND!Nema odmora,nema spavanja,sto od rasporeda ovih derbija da glava boli,do adrenalina uz ponude Meridijana!!!!
    Ko prezivi,pricace!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.