Isprati Mersisajd i derbi dela Madonina uz 1.000 dinara bonusa za klađenje

Nakon pauze zbog reprezentativnih obaveza, nastavljaju se utakmice najkvalitetnije lige na svetu, a meč koji će otvoriti 5. kolo Premijer lige biće gradski derbi koji svi sa nestrpljenjem očekujemo – okršaj neporaženog Evertona i šampiona Liverpula.
S druge strane, na “Čizmi” nas očekuje još jedan veliki derbi jer će snage odmeriti Inter i Milan.
Mersisajd i derbi dela Madonina danas će biti u fokusu, a kako bi užitak uz najbolji fudbal bio potpun – na OVOM LINKU možete odmah preuzeti 1.000 DINARA za sportsko klađenje i brdo dobitnih tiketa!
Everton predstavlja jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone na samom startu Premijer lige. Popularne “Karamele” uspele su da pobede na svim mečevima do sada i pozicioniraju se na prvom mestu na tabeli. Savršen start. Iskusni Karlo Anćeloti, koji je navikao na pritisak, definitivno je uneo pobednički mentalitet u svoje pulene, zbog čega su i navijački apetiti porasli.
Meč Everton i Liverpul gotovo sigurno biće jedna od najpraćenijih utakmica na području Starog kontinenta. Iako Everton trenutno blista na terenu, to nikako ne znači da će biti uspešan protiv Liverpula. Naročito ako imamo u vidu istoriju međusobnih duela dva kluba.
Verovali ili ne, prošlo je tačno jedna decenija otkako je Everton poslednji put savladao Liverpul. Kada kažemo da je prošlo “tačno” 10 godina, mislimo na tačan dan i datum. Možda vam zvuči neverovatno, ali 17. oktobar 2010. godine bio je poslednji put kada Everton trijmfovao nad svojim najvećim gradskim rivalom.
Šansa da Everton danas trijumfuje iznosi svega 25 odsto, dok je šansa da Liverpul savlada gradskog rivala 51 odsto. Verovatnoća da meč bude završen nerešenim rezultatom iznosi 24 odsto.
Što se tiče okršaja u Seriji A, duel između Intera i Milana smatra se jednim od najvećih derbija u Evropi i zbog toga će danas, takođe, biti jedna od najpraćenijih utakmica.
Stari rivali i veoma dobri poznanici – do sada su se u Seriji A susreli ukupno 63 puta i skor je prilično ujednačen. Inter je slavio 25 puta, dok Milan ima samo 3 pobede manje. Šesnaest utakmica je završeno nerešenim rezultatom.
Interesatan je podatak da je Milan poslednji put uspeo da savlada Inter pre 4 godine, tačnije početkom 2016. godine. Nakon ovog meča odigrali su 8 utakmica u Seriji A – 5 puta je trijumfovao Inter, dok su 3 meča okončana remijem. Na četiri od poslednjih 5 međusobnih susreta trijumfovao je Inter.
Zato i ne treba da čudi podatak da je Inter apsolutno favorit na utakmici sa Milanom.
Bilo kako bilo, dva velika evropska derbija nikako ne treba da propustite, a ako ste dobar poznavalac fudbalskih prilika u Italiji i Engleskoj, već sada možete da predvidite i narednog šampiona Serije A, odnosno Premijer lige.

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.