Tiket dana (subota, 17.10.2020)

tiket dana

Današnja ponuda je već, reklo bi se, maksimalna. Ipak, problemi se ponovo pojavljuju u pojedinim zemljama i često nailazimo na odložene mečeve. Šta je tu je, kladićemo se na one koje si se igraju.

Njukasl – Mančester Junajted – 2 @ 1.73 u Meridianbet

Ko pogleda tabelu, malo toga će mu biti jasno. Domaćin je čak sedam mesta bolje plasiran, uz četiri boda više na kontu. Ipak, ”svrake” imaju meč više odigran, pa i u toj činjenici treba tražiti razloge za ovakvo stanje, Junajted je opet u problemu na startu sezone. Bilo je tako i prethodne, bili su najlošije plasirani, posle četvrtine šampionata, u svojoj istoriji, ali sumnjamo da će Glejzeri imati strpljanja za Solskjera i momke, ukoliko se tako nešto ponovi i ove godine. Težak udarac doživeli su ”crveni đavoli” u prethodnom kolu odigranom pre dve sedmice. Totenhem ih je pobedio sa 6:1 na ”Old Trafordu”, i to možda ne bi bilo tako strašno da na klupi ”pevaca” ne sedi Žoze Murinjo, sa kojim su se razišli u ne baš velikoj ljubavi pre nešto manje od dve godine. Junajted je izgubio oba meča na svom terenu, a uz dosta sreće i na pomalo bizaran način, slavili su u Brajtonu. Njukasl je na svom ”Sent Džejm parku” odigrao dva meča, izgubio je ubedljivo od Brajtona, ali je slavio protiv Barnlija. Na strani su bili sjajni, doneli su četiri boda sa dva gostovanja u Londonu, protiv Vest Hema i Totenhema. Svi ovi podaci trebalo bi da nam kažu da je Njukasl bliži pobedi, ali smatramo da Junajted ne može da kiksira još jednom, pogotov jer ih za nekoliko dana očekuje start i Lige šampiona. Predlažemo dvojku, a za nju u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.72.

Standard – Klub Briž – GG @ 1.71 u 1xbet

Dva belgijska predstavnika u Evropi susreću se u derbiju 9. kola. Obe ekipe su u dobroj formi nakon ne baš ubedljivog starta i sada su za petama vodećem timu, a to je Partizanov dželat Šarlroa. Klub Briđ zaostaje samo bod, dok je ekipa iz Liježa na dva koraka iza Šarlroe. Upravo je Standard u prethodnom kolu naneo prvi poraz lideru i to u gostima, dok je aktuelni šampion bio ubedljiv u najvećem derbiju Belgije i slavio protiv Anderlehta sa 3:0. Klub Briž će u prvom kolu elitnog evropskog takmičenja za rivala imati šampiona Rusije, ekipu Zenita, a meč će se odigrati u Sankt Peterburu, pa je jasno da ih ne očekuje nimalo lak zadatak. Za Standard je situacija utoliko lakša što će prvi meč u Ligi Evrope igrati na domaćem terenu, a protivnik će im biti škotski Rendžers iz Glazgova. Standard je u kvalifikacijama eliminisao Bala Taun, Vojvodinu i MOL Fehervar, dok je Klub Briž zahvaljujući rejtingu belgijske lige automatski upao u grupe Lige šampiona. Možda će veći broj odigranih mečeva biti hendikep za domaćina, ali je za nama pauza od petanestak dana, pa je bilo dovoljno vremena za opravak i pripremu. Dva prethodna duela ove dve ekipe okončana su nerešenim rezultatima, uz samo po jedan gol sa obe strane. I sada je remi nekako najrealniji, ali smatramo da će obe ekipe postići barem po gol. Za igru gol-gol u kladionici 1xbet dobija se kvota 1.71.

Molde – Bode/Glimt – 4+ @ 1.88 u Bet365

Očekivalo smo na početku sezone u Norveškoj da bi ovaj meč mogao da odluči pitanje šampiona. Sada, na deset kola pre završetka, jasno je da će se titula preseliti iz Moldea u vitrine Bode/Glimta. Trenutna razlika na tabeli iznosi 19 bodova i samo bi čudo, kakvih je malo u Norveškoj, moglo da nešto promeni. Molde je utehu našao u plasmanu u grupnu fazu Lige Evrope, što nije pošlo za rukom Bodeu, koga je zaustavio slavni Milan. Već u četvrtak Molde gostuje Dandalku i realno je očekivati da zabeleži pobedu. Ipak, u klubu žale za LIgom šampiona u koju se nisu plasirali samo zbog manje postignutih golova u gostima u dvomeču sa mađarskim Ferencvarošem, mada su oba meča završena bez pobednika. U prvom delu sezone Bode/Glimt je pobedio Molde na svom terenu 3:1 i tada je već postalo jasno da ovaj tim ima šampionske ambicije. Molde se bori za novi plasman u Evropu, a trenutno su na trećem mestu sa bodom zaostatka za Rozenborgom. Na tri prethodne međusobne utakmice između ova dva rivala palo je ukupno 15 golova, čak pet po meču, pa verujemo da će ih sada biti bar četiri. Za 4+ u kladionici Bet365 koeficijent iznosi 1.88.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Bet365 iznosi 5.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.