Tip dana: Inter – Milan: “Derbi dela Madonina” u senci korone!

U subotu je izuzetno bogata ponuda za klađenje, pošto su konačno završene reprezentativne obaveze pa možemo ponovo da se posvetimo najkvalitetnijim evropskim ligama. Ovoga puta smo za vas analizirali popularni “Derbi dela Madonina”, u kom će Inter na svom terenu dočekati Milan.
Meč između dva gradska rivala je zakazan za 18 časova.

Inter: Mogu li “neroazuri” konačno do Skudeta?

Inter je i ovog leta uložio pregršt novca u ekipu, i sada se samo postavlja pitanje da li će to biti dovoljno za naslov prvaka, na koji milanski gigant čeka punih deset godina.
Naime, sačuvan je kostur ekipe a u tim je stiglo nekoliko izuzetno kvalitetnih fudbalera, a tu pre svih mislimo na Hakimija, Vidala i Kolarova, pa je sigurno da su i ovog puta “neroazuri” jedni od favorita za šampionsku titulu.
Trenutno se izabranici Antonija Kontea nalaze na petom mestu na tabeli, a do sada su ostvarili dva trijumfa i jedan remi i to u prošlom kolu na gostovanju kod Lacija, kada je bilo 1:1.
Treba reći da su “neroazuri” dosta dobro započeli prošli šampionat i sve do prvih desetak kola bili na liderskoj poziciji na tabeli ali je onda usledio neshvatljivi pad u igri izabranika Antonija Kontea.
To se nekako poklopilo i sa ispadanjem iz Lige šampiona, iako je Inter imao sve u svojim rukama, ali su u odlučujućem meču na svom terenu poraženi od Barselona, koja je na tom duelu nastupila sa drugim timom.
Ekipa iz Milana je takmičenje nastavila u Ligi Evrope gde su stigli do samog finala u kom su nažalost poraženi od Sevilje sa 3:2, u jednom zaista spektakularnom duelu.

Milan: Sjajne partije na startu sezone!

Po svemu sudeći, svi navijači Milana imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije njihovih fudbalera u ovom šampionatu. Pre svega, treba reći da su izabranici Stefana Piolija uspeli u jednom horor meču da dođu do plasmana u Ligu Evrope, pošto su na kraju bili bolji od Rio Avea i to posle boljeg izvođenja jedanaesteraca u predugoj penal seriji.
Na sve to, “rosoneri” su fenomenalno započeli i u Seriji A gde se trenutno nalaze na deobi prvog mesta na tabeli zajedno sa Atalantom, pošto do sada imaju maksimalan skor jer su na tri odigrana meča upisali isto toliko trijumfa, i to bez primljenog gola, što je podatak koji zaslužuje svaku pohvalu. U prošlom kolu su izabranici Stefana Piolija odigrali još jedan sjajan meč pošto su slavili na svom terenu protiv Specije, a taj duel je završen rezultatom 3:0.
Ruku na srce, možemo govoriti i o tome da “rosoneri” nisu imali nekog ozbiljnijeg rivala do sada, pa će se prava snaga Zlatana Ibrahimovića i drugara videti u subotnjem okršaju protiv Intera. Inače, ono što svakako moramo napomenuti je podatak da Milan na poslednjih devet mečeva ne zna za pobedu nad Interom, pa je sigurno da izabranici Stefana Piolija imaju ogroman motiv na ovom susretu.
Dobra stvar za lidera na tabeli je i ta što se u tim vraća Zlatan Ibrahimović, koji se oporavio od koronavirusa, ali se nažalost povredio Ante Rebić koji neće igrati na ovom susretu, što je svakako veliki hendikep za ekipu iz Milana.

Naš predlog

Pre svega, evidentno je da nas očekuje jedan izuzetno dobar meč, a to nam najbolje pokazuju i nekoliko ranijih okršaja između dva milanska rivala kada je sve prštalo. Mišljenja smo da će oba tima postići makar po jedan gol na ovom susretu, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.58. Iz potpuno istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.68. Za kraj, Inter je na tri poslednja međusobna okršaja sa Milanom postizao makar po dva gola, a to bi vrlo lako moglo da se desi i ovog puta zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom D2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.