Tiket dana (ponedeljak, 19.10.2020)

tiket dana

Za nama je bogat vikend, a pred nama start grupne faze evropskih takmičenja. Ponedeljak je dan za pauzu, ali ne i za prave kladioce. I danas smo za vas spremili tiket.

Vest Brom – Barnli – GG3+ @ 2.49 u Meridianbet

Ovo je jedna od onih utakmica u kojima bodovi vrede dvostruko. Sastaju se dve ekipe koje će se, po procenama, boriti za opstanak, mada za Barnli to i ne bi trebalo da je sigurno. Ekipa Slavena Bilića vratila se letos u Premijer ligu, ali se u kratkoj pauzi nije dovoljno pojačala. Pokazalo se to već na startu prvenstva i posle četiri odigrane utakmice imaju samo jedan bod. Njega su osvojili u najtežoj utakmici koju su odigrali, protiv Čelsija na svom ”Hotornsu”. Vodio je VBA sa 3:0 u prvom poluvremenu, ali je ostao bez dva velika boda. Barnli još nije osvojio ni bod, doduše igrali su utakmicu manje, ali start sa tri poraza mora da zabrine Šona Dajša. Mišljenja smo da bod ne bi zadovoljio ni jednu od ekipa, pa smo sigurni da će se igrati otvoreno i na pobedu. U takvoj igri mora da bude golova, a naš predlog je 3+ uz to da se i obe mreže tresu. Za GG3+ u kladionici Meridianbet dobija se kvota 2.49.

Sent Pauli – Nirnberg – 3+ @ 1.80 u Bet365

Ubeđeni smo da nas neizvestan duel u predgrađu najveće nemačke luke. Sent Pauli dočekuje dojučerašnjeg bundesligaša iz Nirnberga, a posle tri odigrana kola obe ekipe ne mogu da budu zadovoljne dosadašnjim učinkom. I Sent Pauli i Nirnberg su osvojili po četiri boda, što nije loše, ali je daleko od očekivanog, pošto su im ambicije borba za ulazak u Bundesligu. Sent Pauli je u prva dva kola odigrao dobro, ali je u prošlom doživeo poraz u Zandhauzenu. Slično je i sa Nirnbergom, posle remija i pobede, u prethodnom kolu su izgubili na svom terenu od Darmštata. Ko slavi u ovom duelu uhvatiće priključak sa vodećima, pa smatramo da ćemo prisustvovati efiksanom meču. Naš predlog je 3+, a koeficijent za ovaj tip u kladionici Bet365 iznosi 1.80.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Bet365 iznosi 4.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.