Savršen vikend plan – Poklanjamo ti 1.000 RSD da napraviš TOP ZARADU

Ako nemaš plan za vikend i najradije bi da ostaneš kod kuće – nećeš pogrešiti. Još ukoliko voliš sport i uživanje uz kvalitetan fudbal – na pravom si mestu!
Najbolji fudbal je u punom jeku i pored globalnih problema, najjače lige su i ovog vikenda na tiketu.
Tim povodom kladionica Meridian ti je spremila 1.000 DINARA BONUSA bez uslova na poklon.
Preuzmi bonus odmah OVDE.
Ali, ni to nije sve – sportsko klađenje u Meridianu je prava zabava i avantura, jer vas čekaju neverovatni bonusi i promocije. Ako pogodite najveću kvotu, osvojićete MACBOOK ili SONY PS4, kao i brojne druge vredne nagrade!
Pored ovih fantastičnih iznenađenja, ništa drugo vam ne preostaje osim da dobro prostudirate ponudu i sastavite dobitni tiket. A koje utakmice ne bi trebalo da izostavite?
Za početak, već večeras od 20.45 možete uživati uz goleadu na italijanski način. Meč Sasuolo – Torino otvara 5. kolo Serije A, a ovaj duel mogao bi da se isprati uz staru, dobru igru „GG3+“.
U subotu od 16 časova na pogramu je El Klasiko. Barselona će ugostiti Real Madrid, koji na Kamp Nou stiže posle, možemo reći, šokantnog poraza u prvom kolu Lige šampiona. Naime, Šahjtor je slavio rezultato 3:2, na Santjago Bernabeu.
Videćemo šta će nam doneti najveća i najvažnija utakmica u Španiji, a ukoliko se vodimo statističkim podacima i raznim analizama, blaga prednost je na strani Katalonaca.
Kompletnu ponudu za meč Barselona – Real Madrid pogledajte ovde.
Takođe, sutra od 18.30 očekuje nas još jedan derbi, ali u Premijer ligi – Mančester Junajted će ugostiti Čelsi. Biće ovo veoma interesantan meč.
„Crveni đavoli“ posle četiri utakmice u novoj sezoni imaju zanimljivu gol razliku – 9:12. Uz dva poraza i isto toliko pobeda, jasno je Junajted još uvek u potrazi za pravom igrom.
Dodatno uzbuđenje donosi i Bundesliga, u pažnji će biti meč Dortmund – Šalke, dok će se na „Čizmi“ Atalanta sukobiti sa Sampdorijom, u utakmici gde se očekuju golovi.
I nedelja je dan za fudbal, a na programu je nekoliko vrhunskih mečeva. Između ostalog, snage će odmeriti Lion – Monako, Arsenal – Lester, Fiorentina – Udineze…
Kompletnu ponudu za klađenje, sa svim fudbalskim utakmicama koje nas očekuju ovog vikenda – pogledajte na OVOM LINKU.

13 Comments

  1. Mislim da ce Barsa-Real biti zanimljiva utakmica i tipovao bih da bi u drugom poluvremenu bio bolji fudbal da ćemo videti vise golova.

  2. Večiti derbiji, ali nažalost igra se bez publike. U ovaj susret Real ulazi nakon jednog jako neugodno poraza ali ne sumnjam da će ovdje biti oni pravi

  3. Kombinacija “vruce “sezone u fudbalu i magija bonusa Meridijana koja je prati,pravi je izbor za slobodno vreme i nastupajuci vikend ….

  4. Mislim da niko u narednom periodu neće sastavljati neke prosečne tikete tj. da će svi pokušavati da sastave što luđi tiket sa što većom kvotom kako bi pokušali da dođu do ozbiljnog dobitka + Macbook ili Sony PS4

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.