Tiket dana (petak, 23.10.2020)

tiket dana

Uspešni smo bili prognozeri Lige Evrope, a sada se selimo na ligaška takmičenja. Očekuje nas prebogat vikend.

Notingem Forest – Derbi – 0-2 @ 1.66 u Bet365

Za ove dve ekipe, ako ništa drugo, bilo je rezervisano učešće u plej ofu za plasman u Premijer ligu. Kako su krenuli ove sezone teško je da će to biti izvodiljvo. I ”Šumari” i ”Ovnovi” daleko su od vrha tabele i nalaze se na mestima odmah iznad zone ispadanja. Ne sumnjamo da će se vremenom popraviti, ali je veliko pitanje da li će tada imati šansu da uhvate priključak sa timovima iz vrha tabele. Ono što posebno brine u njihovoj igri je efikasnost, pa je Notingem postigao tri gola na šest utakmica, a Derbi samo dva. ”Šumari” imaju bod više, osvojili su četiri, pošto su nakon pobede nad Blekburnom u gostima u subotu, u utorak remizirali sa Roteramom, inače su prvenstvo otvorili sa četiri uzastopna poraza. S druge strane Debi je pobedio samo jednom, i to na gostovanju u Noriču, kada je Vejn Runi postigao prelep gol iz slobodnog udarca u finišu meča. U svim ostalim utakmicama su poraženi, uključujući i onaj meč u utorak kada su izgubili u Hafersfildu od ”Terijera”, naravno, minimalnim rezultatom. Na tri poslednje utakmice Debija padao je samo po jedan gol, a nije ih bilo mnogo više ni kada igra Notingem. Zato nam je najsigurnije odigrati na mali broj golova, a za igru 0-2 gola u kladionici Bet365 dobija se kvota 1.66.

Kortrajk – Anderleht – GG @ 1.61 u Meridianbet

Izgleda da će ovo biti još jedna promašena sezona velikana iz Brisela. Anderleht već dve sezone ne igra u Evropi, a kako je krenuo, vezaće i treću. Posle devet odigranih kola tek su na 9. mestu, mada su samo jednom poraženi u tom intervalu. Boljeg plasmana koštali su ih nerešeni rezultati, čak pet puta su remizirali, uključujući i nedeljni remi sa Levenom i to posle vođstva od 2:0. Kortrajk je jedno mesto iznad svog slavnijeg rivala, ali ima isti broj bodova kao i Anderleht, četrnaest. Oni su u prošlom kolu osvojili velika tri boda na gostovanju u Mehelenu i sada su na mestu na kome žele da budu kada se završi regularni deo prvenstva, na osmom, poslednjem koje donosi plasman u plej of. Teško je reći ko je bliži pobedi, ali očekujemo da se mreže tresu na obe strane. Za naš predlog, gol-gol, u kladionici Meridianbet dobija se kvota 1.61.

Ren – Anže – 1 @ 1.87 u 1xbet

Sigurno je da su domaći umorni jer su u utorak igrali meč Lige šampiona, a već u sredu očekuje ih novi, i to na gostovanju u Sevilji. Takav režim igranja je nešto novo za Ren, i veliko je pitanje koliko će izdržati sa dobrim partijama. Oni su odigrali nerešeno na startu Lige šampiona sa Krasnodarom, i ne verujemo da su zadovoljni takvim ishodom. U grupi su još Čelsi i Sevilja, pa je jasno da, ukoliko žele da prezime u Evropi, makar i u Ligi Evrope, moraju da budu ispred ruskog tima. U prošlom kolu su ostali bez trijumfa na gostovanju u Dižonu, ali su još uvek u vrhu tabele Lige 1, bez poraza na sedam kola. Sada im u goste dolazi tim Anžea, jedan od slabijih u ligi, i tim koji nije baš ubedljiv kao gost. Anže je u sedam kola osvojio solidnih deset bodova, pobedili su čak tri puta i mogu biti sasvim zadovoljni takvim učinkom. Ne očekujemo lak posao za Ren, ali su oni dovoljno kvalitetni da pobede Anže na svom terenu. Naravno, ne verujemo u neku goleadu, ali vam prelažemo jedinicu, za koju se u kladionici 1xbet dobija koeficijent 1.87.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici 1xbet iznosi 5.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.