Tip dana: Aston Vila – Lids: Domaćin želi nastavak fantastične serije, ali pita se tu nešto i “ludak” Bjelsa!

Ovog vikenda su na programu mečevi šestog kola engleske Premijer lige, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Aston Vile i Lidsa koji je ujedno i prvi duel u okviru ovog kola.
Meč između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Aston Vila: Fenomenalne partije na startu šampionata!

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Aston Vile igrati ovoliko dobro na startu novog šampionata, ali je situacija takva da se trenutno ova ekipa nalazi na fantastičnom drugom mestu na tabeli sa dvanaest osvojenih bodova, i bodom manje od vodećeg Evertona, koji ima i meč viška..
Do sada je ekipa iz Birmingema odigrala četiri susreta i ostvarila isto toliko trijumfa što ni oni najveći optimisti nisu mogli da očekuju. Krenimo redom. U prvom kolu je Vila slavila na svom terenu protiv Šefilda, da bi nakon toga odigrali sjajan meč i slavili na gostovanju kod Fulama, kada je bilo 0:3.
Ipak, ono što se desilo u trećem kolu Premijer lige će se sasvim sigurno još dugo godina prepričavati.
Naime, Aston Vila je na svom terenu ugostila aktuelnog šampiona Premijer lige, ekipu Liverpula i slavila u tom duelu sa neverovatnih 7:2! Ne treba preterivati, ali je utisak da je domaćin na tom susretu bez problema mogao da da još nekoliko golova.
Najzad, u prošlom kolu je drugoplasirana ekipa na tabeli došla do veoma važnog trijumfa na gostovanju kod Lestera, i to golom Barklija u poslednjim trenucima utakmice, što je označilo veliko slavlje gostujućih fudbalera, koji će sasvim sigurno i na ovom duelu ići na sva tri boda, čime bi se vrlo verovatno probili i na prvo mesto na tabeli obzirom da Everton očekuje teško gostovanje kod Sautemptona.

Lids: Primarni cilj je opstanak!

Fudbaleri Lidsa su konačno prošle sezone posle šesnaest godina uspeli da se vrate u Premijer ligu, što je bio povod za veliko slavlje navijača ove ekipe, koju sa klupe predvodi legendarni Marselo Bjelsa, ekscentrični argentinski stručnjak za kog neki smatraju da je genije, dok drugi tvrde da je “ludak”. Upravo mu je ovo drugo i nadimak, a deluje da njegovi izabranici u prvih nekoliko kola i igraju mečeve u skladu sa njegovim nadimkom.
Naime, Lids je u prvom kolu u jednom spektakularnom susretu doživeo poraz na gostovanju kod Liverpula, ali daleko od toga da su se obrukali na tom susretu, pošto je na kraju bilo 4:3.
Ono što je posebno interesantno je da je novajlija u ligi i u sledećem meču odigrao duel sa sedam golova, pošto su ovoga puta na svom terenu slavili protiv Fulama sa 4:3. Nakon toga su izabranici Marsela Bjelse slavili na gostovanju kod Šefilda, a taj duel je završen rezultatom 0:1, što je jasan pokazatelj da ova ekipa igra podjednako dobro u gostima i na svom terenu, što je uostalom bio slučaj prošle sezone kada su na jedan zaista dominantan način ušli u najkvalitetniji rang engleskog fudbala.
Posle toga je Lids odigrao sjajan meč na svom terenu protiv Mančester Sitija u kom su uspeli da izvuku jedan bod, pošto je na kraju bilo 1:1. Ipak, u prošlom kolu su izabranici Marsela Bjelse doživeli drugi poraz u šampionatu i to pošto su na svom terenu poraženi od Vulverhemptona, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Naš predlog

Pre svega, treba reći da nas očekuje jedan i te kako zanimljiv susret. Lids važi za ekipu koja na svakom meču ide na sva tri boda, ali je utisak da se trenutno Aston Vila nalazi u daleko boljoj formi zbog čega joj i dajemo prednost u ovom duelu i predlažemo vam da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.35. Naravno, treba očekivati da i izabranici Marsela Bjelse daju makar jedan gol na ovom susretu, pa vam zato savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.60. Iz istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.