PAKLENA KOMBINACIJA – Uz bonus 1.000 DINARA i F1 dobitak je siguran

Ljubitelj si paklenih voznji i vrelog afalta? Sjajno, jer Meridianbet ima fantasticno iznenadenje za tebe – od sada ti je u kladionici Meridian dostupno UŽIVO klađenje na trke Formule 1, a to znači savršen spoj najboljih kvota, zabave i adrenalina.
Danas će se od 14.10 voziti trka za Veliku nagradu Portugala, a najbolja sportska kladionica svojim igračima poklanja bonus 1.000 RSD i to – BEZ USLOVA!
Ponuda i kvote koje ostavljaju bez daha čekaju te na sajtu meridianbet.rs.
F1 Specijal ovu kladionicu cini drugačijom od konkurencije jer samo u Meridianu imaš priliku da se UŽIVO kladiš na najuzbudljiviji, najbrži i najopasniji sport na planeti!
Pre dve nedelje, vozač Mercedesa Luis Hamilton pobedom na Velikoj nagradi Ajfela izjednačio je rekord Mihaela Šumahera po broju pobeda u istoriji Formule 1.
Hamilton i Šumaher sada imaju po 91 trijumf, pošto je šestostruki svetski šampion na „Nirburgringu“ ostvario sedmu pobedu ove sezone.
Hamiltonu je najbliži bio Maks Ferstapen u bolidu Red Bula, dok je na trećem mestu završio vozač Renoa Danijel Rikardo, koji je tako došao do prvog podijuma u francuskom timu.
Pored Hamiltonovog izjednačavanja rekorda, trku je obeležio i rekord koji je postavio Kimi Raikonen. Svetski šampion iz 2007. godine je na „Nirburgringu“ odvozao svoju 323. trku.
Luis Hamilton na čelu generalnog plasmana trenutno ima 230 bodova, a prati ga Botas sa 161, dok je Ferstapen treći sa 147.
Kalendar je prešao sredinu, a videćemo može li se nešto drastično promeniti do kraja sezone, a do tad – isprati još jednu trku Formule 1 zajedno sa kladionicom Meridian i najboljom ponudom za online i uživo klađenje.

8 Comments

  1. Postaje vruce u Meridianu,od bonusa,zabave,do neverovatnih mogucnosti kladjenja…Bojim se da ne izgorimo od ovoliko adrenalina…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.