Crno-beli u naletu: Partizan večeras protiv Burža za novu pobedu

Pored Lige šampiona i vrhunskog fudbala koji nas očekuje danas, dobra vest je da će i ljubitelji košarke moći da uživaju jer je na redu peto kolo Evrokupa i meč između Partizana i francuskog Burža.
Utakmica se igra u Beogradu od 20.30 časova.
Ukoliko veruješ u ekipu Vlade Šćepanovića, sportska kladionica Meridian ti poklanja 1.000 RSD za online i uživo klađenje.
Bonus možeš odmah preuzeti OVDE, neophodno je samo da se registruješ na sajtu meridianbet.rs.
Međutim, ni to nije sve jer ako pogodiš najveću kvotu osvojićeš MACBOOK ili SONY PS4, kao i brojne druge vredne nagrade!
Runda peta, a za Burž u Evrokupu tek treća utakmica. Francuska ekipa je odlično počela sezonu i na prve četiri utakmice zabeležila četiri pobede – tri u prvenstvu i jednu u Evrokupu.
Usledio je prvi poraz, zatim i veliki problemi…
Burž je 7. oktobra izgubio od Huventuda, rezultatom 77:84 i do danas nije odigrao nijednu utakmicu!
Naime, Francuzi nisu uspeli da se odbrane od koronavirusa i okupe osam igrača koliko je potrebno da bi se meč odigrao. Najpre je odložen meč protiv Venecije, a zatim i protiv Uniksa.
Ipak, delegacija Burža uspela je da dođe u Beograd gde će u Hali Sportova na Novom Beogradu imati težak zadatak protiv Partizana koji je posle lošijeg starta vezao tri pobede i trenutno je u naletu forme.
Moraće ekipa Vlade Šćepanovića da obrati pažnju na Danila Anđušića, koji je od starta sezone ubedljivo najbolji strelac i igrač francuske ekipe.
Međutim, sve je u rukama košarkaša Partizana!
Dok su se u Buržu borili protiv virusa, crno-beli su odigrali pet utakmica i konačno uhvatili dobar ritam.
Trofejni beogradski klub, večeras se bori za treću pobedu u Grupi A. Pobedu koja bi mogla da osvetli put do naredne faze takmičenja.
Kompletnu ponudu za sportsko klađenje za ovaj meč, kao i sve ostale, možete pogledati na OVOM LINKU.

11 Comments

  1. Maksimalna podrska crno belima koji su krenuli putem pobeda i ne trebaju skrenuti sa tog puta!
    Uz bonuse dobrodoslice do nagrada za najbolje kvote,Meridian daje , kao i uvek, doprinos magiji uspeha….nasim igracima….samo nezaustavljivo napred!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.