Tiket dana (petak, 30.10.2020)

tiket dana

Posle evropskih kupova prebacujemo se na ligaška takmičenja. Petak neće obilovati događajima, bar kada je fudbal u pitanju, ali je zato ostatak vikenda prenatrpan mečevima. Ovo je naš predlog za početak vikenda.

Vulverhempton – Kristal palas – 1 @ 2.05 u 1xbet

U 90. minutu su ”vukovi” ostali bez pobede protiv Njukasla u prošlom kolu na svom ”Molinou”. Ta izgubljena dva boda skupo su ih koštala, jer bi sada bili na deobi trećeg mesta, a ovako su tek deveti. Ipak, ovogodišnje prvenstvo je izjednačenije nego ikad, bar u poslednjoj deceniji, pa im vodeći tandem iz Liverpula beži samo četiri boda. Da su protiv ”svraka” sačuvali prednost jednog gola, koju su stekli pogotkom Raula Himeneza, bio bi to treći uzastopni meč koji bi dobili sa 1:0, ali nisu, pa je gol Marfija prvi koji su primili posle skoro 300 minuta. Palas je jedno mesto izdan Vulverhemptona, ali ima isti broj bodova. Oni su u prošlom kolu osvojili sva tri boda na gostovanju kod Fulama na ”Krejven Kotidžu”, domaće gurnuli još bliže povratku u Čempionšip, a sebe prebacili u gornji deo tabele. Ume Palas da bude nezgodan na starni, pobeda prtiv Fulama bila je druga gostujuća u aktuelnoj sezoni, pre toga su slavili i na ”Old Trafordu” protiv Mančester Junajteda sa 3:1, dok su na trećem gostovanju ubedljivo poraženi na ”Stamford Bridžu” od Čelsija. Smatramo da je Vulverhempton bliži uspehu u ovom meču, u prošloj sezoni ”vukovi” su na ”Molinou” slavili sa 2:0, pa očekujemo da još jednom budu bolji od ”orlova”. Za jedinicu u kladionici 1xbet dobija se koeficijent 2.05.

Hamburger – Sent Pauli – 1,GG @ 3.00 u Meridianbet

Za ovu utakmicu žive navijači u najvećoj nemačkoj luci. Naravno da bi navijačima Hamburgera bilo draže da igraju u Bundesligi, pa makar tamo bio i mrski Sent Pauli, ali već treću sezonu uzastopno moraju da dele megdan sa gradskim rivalom u Cvajti. U prethodne dve sezone, od kada je Hamburger u drugoj ligi, Sent Pauli je uspešniji. Na četiri odigrane utakmice mlađi ligaš ima dve pobede i jedan remi, a jedini poraz doživeli su na svom terenu pre dve godine i to sa čak 4:0. U prošloj sezoni oba meča dobio je Sent Pauli, identičnim rezultatom 2:0. Ispada da su oni glavni krivci zašto se Hamburger nije vratio u elitu prošle sezone, jer bi sa tih šest bodova sigurno bili među tri najbolje ekipe. Sada Hamburger igra mnogo sigurnije, posle pet odigranih kola imaju maksimalan učinak, dali su 13, a primili pet golova, a drugoplasiranom Kilu beže već pet bodova. Sent Pauli je deveti, samo su jednom poraženi, ali imaju čak tri nerešena rezultata, dva u nizu, protiv Nirnberga i Darmštata, identičnim rezultatom 2:2. Očekujemo novu pobedu Hamburgera, ali im neće biti lako sa grdskim rivalom. Verujemo da i gosti mogu postići gol, pa predlažemo kombinaciju jedinice i igre gol-gol. Za 1,GG u kladionici Meridianbet kvota je 3.00.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 6.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.