Tip dana: Šalke – Štutgart: Može li domaćin konačno do trijumfa?

U petak je izuzetno zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta spremili duel koji se igra u Gelzenkirhenu u kom će fudbaleri Šalkea ugostiti Štutgart.
Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 30 minuta.

Šalke: Katastrofalne partije na startu šampionata!

Sigurno je da niko nije mogao ni da pretpostavi da će fudbaleri Šalkea igrati ovoliko loše na startu Bundeslige. Naime, ekipa iz Gelzenkirhena se trenutno nalazi na katasrofalnom sedamnaestom mestu na tabeli nemačke Bundeslige i to sa samo jednim osvojenim bodom, do kog su došli pre dva kola kada su na svom terenu podelili bodove sa Union Berlinom. Pre toga je Šalke vezao čak tri poraza, od kojih posebno ističemo onu katastrofu na gostovanju kod Bajerna kada je bilo čak 8:0.
U prošlom kolu je ekipa iz Gelzenkirhena doživela novi poraz i to na gostovanju kod Borusije iz Dortmunda, kada je bilo 3:0.
Inače, ne treba zaboraviti da je pre suspenzije prošlog prvenstva zbog pandemije koronavirusa Šalke bio na poziciji koja vodi u Ligu Evrope, pošto su zaista sjajno igrali u prvom delu šampionata. Međutim, nakon nastavka sezone, Šalke nije ličio na sebe, i veliko je pitanje šta bi se desilo da ovaj tim nije igrao dobro u prvom delu sezone.
U poslednjem međusobnom okršaju protiv Štutgarta nije bilo pobednika, ali ni golova, pošto je kraju bilo 0:0.
Inače, na svom terenu je Šalke do sada odigrao dva susreta i nisu se baš proslavili pošto su doživeli poraz od Verdera, a onda i samo remizirali protiv Union Berlina kada je bilo 1:1, što je i jedini bod koji do sada tim iz Gelzenkirhena osvojio.

Štutgart: Najprijatnije iznenađenje!

Ako smo za Šalke pričali da važe za najveće razočarenje u ovom šampionatu onda je svakako sigurno da fudbaleri Štutgarta važe za najveće razočarenje u početnoj fazi Bundeslige.
Naime, trenutno se Štutgart nalazi na fantastičnom petom mestu koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu Evrope. U dosadašnjem toku prvenstva, Štutgart je odigrao pet mečeva na kojima su ostvarili dva trijumfa, dva remija i dva poraza, a u prošlom kolu su remizirali na svom terenu protiv Kelna, kada je bilo 1:1.
Inače, ne treba zaboraviti da je Štutgart prošlu sezonu proveo u drugoj ligi gde su igrali sjajan fudbal, što im je između ostalog i donelo plasman u najklivateniji rang nemačkog fudbala, gde za sada pružaju partije iznad svih očekivanja.
Pre remija na svom terenu protiv Kelna Štutgart je ostvario veliki trijumf na gostovanju kod sjajne Herte, a taj duel je završen rezultatom 2:2.
Ono što i te kako treba pomenuti je da je u ovom trenutku Štutgart najbolji gost u ligi pošto su na dva odigrana meč ostvarili isto toliko trijumfa, pa je sigurno da zbog svega toga u lepom raspoloženju putuju na ovo poprilično teško gostovanje u Gelzenkirhen, gde će bez ikakve sumnje pobednik ići na sva tri boda.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme čini se da je konačno došlo vreme za jedan trijumf Šalkea, zbog čega vam između ostalog i predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 3.25. Takođe, trebao bi ovo da bude i jedan susret sa dosta golova zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.