Tiket dana (subota, 31.10.2020)

tiket dana

Poslednjeg dana oktobra očekuje nas bogata fudbalska ponuda, posebno u onim najjačim ligama, pošto na teren izlaze gotovo svi učesnici LIge šampiona. Ko voli da igra ”sigurice”, ovo je pravi dan za njega. Mi smo ovako odlučili.

Atletik Bilbao – Sevilja – 0-2 @ 1.50 u Bet365

Baskijci dočekuju Andalužane u derbiju kola španske La Lige. Ove sezone Real i Barsa nisu toliko dominantni, pa neće biti čudo ukoliko se još neka ekipa, ne računajući madridske ”jorgandžije”, uključi u borbu za vrh. Trenutno je tome najbliži Real Sosijedad, trenutni lider prvesntva, dok su Bilbao i Sevilja neprijatna iznenađenja posle sedam odigranih kola. reba reći da je Sevilja odigrala dve utakmice manje od većine ekipa i sakupila je sedam bodova, što je trenutno dovoljno tek za 13. poziciju. Baskijci iz Bilbaoa su još slabiji, imaju meč više odigran, ali i bod manje, pošto su samo dva puta pobedili i čak četiri puta izgubili. Oba tima su ekstremno neefikasna u aktuelnoj sezoni, Sevilja je u prvesntvu dala pet golova, tek jedan po meču, a Bilbao samo četiri na šest utakmica. Andalužani su još neefikasniji u Ligi šampiona, na dve utamice dali su jedan gol, ali su zato osvojili četiri boda. Posle 0:0 sa Čelsijem u sredu su minimalnim rezultatom pobedili francuski Ren. Dakle, najsigurnije je odigrati na mali broj golova, a kvota za 0-2 gola u kladionici Bet365 iznosi 1.50.

Augzburg – Majnc – T12+ @ 1.78 u Meridianbet

U lošoj su formi obe ekipe, ali je Majnc baš u velikom problemu. Nikako gosti da krenu sa nule, a prošlo je već pet kola. Čak tri puta su igrali na svom terenu, ali ni to nije pomoglo da osvoje neki bod. Vreme polako curi, a Majnc bi morao da što pre krene sa osvajanjem bodova ukoliko đeli da i naredne sezone bude bundesligaš. Augzburg je krenuo odlično, u prva tri kola osvojili su sedam bodova i to igrajući dva puta na strani i jednom kući, protiv Dortmunda. Pobedili su u Union u Berlinu i ”milionere” kući, pa remizirali u Volfsburgu. Od tada nisu uzeli ni bod, prvo ih je porazio Lajpcig, a onda, u ponedeljak, i Bajer u Leverkuzenu. Ruku na srce Augzburg je imao težak raspored, pa ovih sedam bodova i nisu tako loš učinak. Pobedom nad Majncom bi bio i bolji, pa verujemo da će sve učiniti da dođu do pobede, a rivala gurnu još dublje u provaliju. Ipak, izostavićemo konačan ishod i predložiti vam igru domaćin daje dva gola, jer nam deluje da će se Augzburg najzad raspucati. Za T12+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.78.

Liverpul – Vest Hem – 4+ @ 2.10 u 1xbet

Šampion Engleske je igrao sa pola snage protiv pravaka Danske Mitjilanda u drugom kolu Lige šampiona, ali je ipak slavio sigurnu pobedu. Možda ona nije bila ubedljiva kako se očekivalo, ali u ovaj fazi najjačeg klupskog takmičenja to i nije toliko važno, bitno je obezbediti plasman u nokaut fazu, po mogućnosti sa prve pozicije. Liverpul grabi ka tom cilju, ima dve pobede iz dva kola, a još nije primio ni gol. U Premijer ligi situacija je dosta drugačija. Samo protiv Čelsija su uspeli da sačuvaju svoju mrežu, dok su na ostalih pet utakmica primili čak 14 golova, skoro tri po utakmici. Naravno da je to posledica poraza u Birmingemu, kada ih je Aston Vila dobila sa 7:2, ali su tri gola primili i od Lidsa, a dva od Evertona. Gol razlika im je samo +1, ali i pored toga Liverpul se nalazi na deobi prvog mesta sa gradskim rivalom Evertonom. Vest Hem je znatno poprvaio formu u posednje vreme i ostao je neporažen u dva prethodna kola protiv Totenhema u gostima i Mančester Sitija na svom terenu. Pre toga su bili još bolji, dobili su Lester na ”King Paueru” 3:0 i Vulverhempton sa 4:0 u Londonu. Prošle sezone je u duelu ova dva tima na ”Enfildu” bilo 3:2, a nešto slično očekujemo i sada. Biće vatromet golova, a naš predlog je 4+ za koji je kvota u kladionici 1xbet 2.10.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Bet365 iznosi 5.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.