Tip dana: Inter – Parma: “Neroazuri” bez trijumfa na “Meaci” protiv Parme još od 2013. godine!

U subotu su na programu tri susreta u okviru šestog kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Intera i Parme.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.

Inter: Može li Inter konačno do trijumfa nad Parmom?

Inter je bio baš aktivan na transfer pijaci i u klub je dovedeno nekoliko isksusnih fudbalera, a tu pre svih mislimo na Kolarova i Vidala, ali i mladi Hakimi koji je iza sebe imao odličnu sezonu u Dortmundu. Ipak, kada se sve sabere i oduzme, utisak je da smo malo više očekivali od “neroazura” kada je u pitanju start ovog šampionata.
Naime, izabranici Antonija Kontea se trenutno nalaze na četvrtom mestu na tabeli italijanske Serije A, i do sada su na pet odigranih mečeva ostvarili tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz.
U prošlom kolu su “neroazuri” konačno uspeli da na jednom susretu ne prime gol i uz dosta muke slave na gostovanju kod Đenove kada je bilo 0:2.
Ipak, sredinom nedelje je Inter ponovo remizirao u Ligi šampiona i to u duelu kod Šahtjora, kada nije bilo golova, iako treba reći da je milanski gigant propustio nekoliko kolosalnih prilika za postizanje gola.
Pre toga je vicešampion Italije samo remizirao na svom terenu protiv Menhengladbaha, a taj duel je završen rezultatom 2:2, pa je sigurno da će “neroazurima” biti potrebno dosta sreće kako bi došli do plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, pogotovu što ih tek očekuju dueli sa Realom, koji je bez sumnje najveći favorit u ovoj grupi, iako ni Madriđani ne blistaju na početku najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.
Inače, Antonio Konte za ovaj meč najverovatnije neće moći da računa na Lukakua zbog povrede, što će svakako biti veliki hendikep za “neroazure”, a ne treba zaboraviti da u timu neće biti ni duže odsutnog Aleksisa Sančeza koji je nedavno doživeo povredu mišića.

Parma: Primarni cilj je opstanak!

Parma je većim delom prošlog šampionata pružala zaiste dobre partije, a posebno zanimljivo je da se ova ekipa u jednom trenutku nalazila na mestu koje donosi plasman u Ligu Evrope, ali su upravo od tog momenta počeli da pružaju katastrofalne partije, kao da je utisak da su se bivše “mlekadžije” zasitile sa činjenicom da su već tada obezbeili opstanak u društvu najboljih, što će bez ikakve sumnje biti primarni cilj i ovog puta.
Ipak, utisak je da izabranici trenera Liveranija pružaju daleko slabije partije nego što je to bio slučaj prošle sezone, pošto se posle pet odigranih kola nalaze na šesnaestom mestu na tabeli i do sada su osvojili samo četiri boda, što je zaista premalo.
U prvom kolu su “krstaši” doživeli poraz na svom terenu od Napolija, što je donekle i bilo očekivano, ali su već u drugom doživeli debakl na gostovanju kod Bolonje, kada je bilo 4:1.
Ipak, u trećem kolu su izabranici Fabija Liveranija odigrali jedan poprilično dobar meč i slavili na svom terenu protiv nimalo naivne Verone, kada je bilo minimalnih 1:0.
Nakon toga je Parma gostovala kod Udinezea koji je takođe do sada malo pokazao u ovom šampionatu, ali su i tu doživeli poraz, i to rezultatom 3:2, u jednom poprilično interesantnom susretu. Najzad, “krstaši” su u prošlom kolu jedva došli do boda na svom terenu protiv novajlije Specije, a taj duel je završen rezultatom 2:2.
I pored toga, Parma u jednom izuzetno lepom raspoloženju putuje na ovo gostovanje gde odavno ne znaju za poraz, iako je utisak da su ovog puta nikad veći autsajderi.

Naš predlog

Zaista neverovatno zvuči podatak da Inter nije savladao Parmu na svom terenu još od 2013. godine, pa je sigurno da će izabranici Antonija Kontea učiniti sve što je u njihovoj moći da dođu do veoma važnog trijumfa, kojim bi se ponovo uključili u borbu za “Skudeto”, pa vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.38. Poznato je koliko dobro gosti igraju na “Đuzepe Meaci” pa vam zato predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.74. Iz istog razloga, savetujemo vam da probate i sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.13.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.