Tip dana: Lids – Lester: “Lisicama” trijumf donosi drugo mesto na tabeli!

Poslednji duel sedmog kola engleske Premijer lige se igra na “Eland Roudu” gde će fudbaleri Lidsa dočekati Lester.
Meč između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Lids: Navijači mogu da budu zadovoljni!

Kada se sve sabere i oduzme, sigurno je da svi navijači Lidsa imaju dosta razloga za zadovoljstvo, pošto njihovi fudbaleri pružaju izuzetno dobre partije na startu engleske Premijer lige.
Naime, izabranici Marsela Bjelse se trenutno nalaze na sredini tabele, preciznije na dvanaestom mestu, i do sada su ostvarili tri trijumfa, jedan remi i dva poraza. U prošlom kolu je novajlija u ligi ostvario veoma važan trijumf na gostovanju kod Aston Vile, kada je bilo 0:3, pa je sigurno da zbog toga u veoma lepom raspoloženju dočekuju ovaj meč protiv nimalo naivnog Lestera.
Inače, Fudbaleri Lidsa su konačno prošle sezone posle šesnaest godina uspeli da se vrate u Premijer ligu, što je bio povod za veliko slavlje navijača ove ekipe, koju sa klupe predvodi legendarni Marselo Bjelsa, ekscentrični argentinski stručnjak za kog neki smatraju da je genije, dok drugi tvrde da je “ludak”. Upravo mu je ovo drugo i nadimak, a deluje da su njegovi izabranici u prvih nekoliko kola i igrali mečeve u skladu sa njegovim nadimkom. Naime, setimo se prva dva kola i duela protiv Liverpula u gostima kada je bilo 4:3, ali i trijumfa na svom terenu nad Fulamom, kada je bilo takođe 4:3.
Do sada je Lids odigrao tri susreta na “Eland Roudu” na kojima su ostvarili po jednu pobedu, jedan poraz i jedan remi, i sigurno je da će dati sve od sebe da ostanu neporaženi na ovom duelu, iako će to biti dosta težak zadatak.

Lester: Trijumf donosi drugo mesto!

Na jedan sjajan način su fudbaleri Lestera započeli ovaj šampionat. Naime, nekadašnji šampion Premijer lige je u prva tri susreta ostvario tri trijumfa i zaseo na prvo mesto na tabeli najkvalitetnijeg ranga engleskog fudbala. Naravno, treba napomenuti da je u tom periodu ovaj sjajan tim odigrao jedan fantastičan meč na gostovanju kod Mančester Sitija kada su slavili sa 2:5, što je bio jedan od najboljih mečeva “lisica” u poslednjih nekoliko sezona.
Međutim, nakon toga su usledila dva neprijatna poraza. Prvo su izabranici Brendana Rodžersa poraženi na svom terenu od Vest Hema, kada je mimo svih očekivanja bilo 0:3. Nakon toga su “lisice” doživele poraz i od Aston Vile na domaćem terenu, što je svakako upalilo crveni alarm u ovom klubu.
Ipak, u prošlom kolu je Lester odigrao još jedan sjajan meč i slavio na gostovanju kod Arsenala, a taj duel je završen rezultatom 0:1, iako deluje da su “tobdžije” bile bolji rival na tom duelu.
Bilo kako bilo, Lester se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli, a ono što i te kako treba napomenuti je podatak da bi eventualnim trijumfom dospeli na fantastično drugo mesto.
Šti se tiče Liga Evrope, i tu “lisice” igraju sjajno pošto su u prva dva kola ostvarili isto toliko trijumfa i trenutno se nalaze na deobi prvog mesta na tabeli sa šest osvojenih bodova koliko ima i Braga.
Inače, kada su u pitanju mečevi na strani, do sad je Lester odigrao tri trijumfa i ostvario isto toliko trijumfa, pa je sigurno da će na “Eland Roudu” ići na novu pobedu i sjajno drugo mesto na tabeli.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa generalno pruža dosta dobre partije na startu ovog šampionata. Ipak, treba reći da gosti imaju dosta više iskustva kada su ovakvi mečevi u pitanju, ali i veliki motiv, pošto bi eventualnim trijumfom došli na sjajno drugo mesto na tabeli Premijer lige. Zbog toga vam hrabro predlažemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.62. Takođe, mišljenja smo da će gosti postići i makar dva gola na ovom susretu zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom G2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.14. Za kraj, generalno bi trebalo da bude golova na ovom meču, pa vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.69.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.