Tip dana: Real Madrid – Inter: Meč biti li ne biti za obe ekipe!

U utorak su na programu mečevi trećeg kola Lige šampiona, a svakako najinteresantniji duel se igra u Madridu, gde će Real dočekati Inter. Ujedno, biće ovo duel i dve ekipe koje još uvek nemaju trijumf u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju, pa je sigurno da bi poraženi tim imao minimalne šanse za prolazak u nokaut fazu Lige šampiona.
Duel između španske i italijanske ekipe je zakazan za 21 čas.

Real Madrid: Da li je vreme za prvi trijumf Madriđana?

Fudbaleri Reala prikazuju dva lica ove sezone. Jedno je svakako pozitivno, a ono se odnosi na špansku La Ligu gde se Madriđani nalaze na drugom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Real Sosijedad. Inače, treba reći i da izabranici Zinedina Zidana imaju meč manje u odnosu na lidera na tabeli, pa svakako da svi navijači Reala imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala. U prošlom kolu je najtrofejniji klub na svetu savladao Uesku na svom terenu, a taj meč je završen rezultatom 4:1. Ne treba zaboraviti da je je Real nedavno došao i do trijumfa u “El Klasiku” kada su slavili na gostovanju kod Barselone sa 1:3.
Ipak, što se tiče Lige šampiona, mora se priznati da Madriđani imaju dosta problema i nalaze se u teškoj situaciji pošto posle dva odigrana kola imaju samo jedan bod.
Naime, u prvom kolu je aktuelni šampion Španije doživeo poraz na svom terenu od Šahtjora, a taj meč je završen rezultatom 2:3. Ne treba zaboraviti da je ukrajinski šampion na tom duelu imao čak tri gola prednosti na poluvremenu, ali su u nastavku izabranici popularnog “Zizua” zaigrali bolje i nekako uspeli da postignu dva gola.
I u drugom kolu je Real imao velikih problema, pošto su na gostovanju kod Menhengladbaha gubili sa 2:0, ali su nekako uspeli da dođu do dva gola i na kraju ponesu bod kući.
Kada se sve sabere i oduzme, sigurno je da bi novi neuspeh u Ligi šampiona bio zaista previše, ali nema sumnje da Real očekuje jako težak zadatak pošto im gostuje Inter koji se takođe nalazi u ogromnim problemima.

Inter: Ne ide pa ne ide!

Sigurno je da smo od fudbalera Intera očekivali dosta više kada je ova sezona u pitanju pogotovo što su “neroazuri” uložili dosta novca u letnjem prelaznom roku, a i pored toga je u klub stiglo nekoliko iskusnihi fudbalera, koji su trebali da pomognu Interu da konačno dođe do šampionske titule u Seriji A. Tu pre svih mislimo na Kolarova i Vidala, ali ne treba zaboraviti ni da su “neroazuri” angažovali sjajnog Hakimija, pa je uz ostanak ključnih fudbalera ovo trebalo da bude ta sezona u kojoj će “neroazuri” prekinuti višegodišnju dominaciju Juventusa.
Ipak, posle šest odigranih kola se Inter nalazi tek na šestom mestu na tabeli i do sada su osvojili jedanaest bodova, što je za pet bodova manje od prvoplasirane ekipe na tabeli, a to je u ovom trenutku gradski rival Milan koji igra odlično na startu Serije A. U prošlom kolu su izabranici Antonija Kontea ponovo neprijatno iznenadili sve svoje navijače pošto su na “Đuzepe Meaci” samo remizirali protiv Parme, kada je bilo 2:2, a kada se sve sabere i oduzme i sa tim bodom mogu da budu zadovoljni pošto su gubili sa 0:2 na tom susretu i na kraju tek u finišu uspeli da dođu do poravnanja rezultata.
Ništa bolje stvari ne stoje ni u Ligi šampiona gde se milanski gigant dosta muči i u prva dva kola poput Reala ne znaju za trijumf, pošto su na oba susreta odigrali nerešeno.
Prvo su izabranii Antonija Kontea na svom terenu remizirali sa Menhengladbahom, da bi nakon toga odigrali nerešeno i na gostovanju kod Šahtjora u prošlom kolu, kada nije bilo golova. Ruku na srce, treba reći da su “neroazuri” na tom susretu imali nekoliko neverovatnih prilika za postizanje gola, ali nažalost lopta nije htela u gol, pa ih već večeras očekuje izuzetno težak zadatak pošto gostuju kod Reala koji ima samo jedan bod i dva meča i sigurno je da im je pobeda imperativ.

Naš predlog

Svakako da nas očekuje jedan izuzetno zanimljiv susret u kom će snage odmeriti dva tima koja imaju velike ambicije u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju. Real igra sjajno u domaćem šampionatu, ali imaju dosta problema u Ligi šampiona. Sa druge strane, Inter se muči na oba fronta, i zaista deluje da su Madriđani ipak favoriti u ovom duelu zbog čega vam preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.90. Treba ovde očekivati i golove jer će svakako oba tima ići na trijumf, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.