Isprati derbi kola Bundeslige uz BONUS BEZ USLOVA, samo u Meridianu

Kakva fudbalska subota i kakav derbi! Haland protiv Levandovskog, Favre protiv Flika, “izazivač” protiv šampiona Evrope, Borusija protiv Bajerna!
Večeras od 18.30 časova, na programu je veliki derbi Bundeslige.
Tim povodom, sportska kladionica Meridian za nove igrače spremila je vrhunski poklon – 1.000 RSD za online i uživo klađenje, bez uslova!
Bonus preuzmite odmah OVDE – neophodno je samo da se registrujete na meridianbet.rs.
Iako susret dva tima nije najveći derbi u Nemačkoj, jer postoje mečevi sa većom istorijom i većim rivalstvom, ali nema dileme da su Bajern i Borusija obeležili prethodnu deceniju nemačkog fudbala.
Zbog toga svaki međusobni okršaj ovih timova predstavlja fudbalski praznik i pravuj poslasticu za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu.
Prvi meč odigrali su 1965. godine, a do danas sastali su se ukupno 127 puta.
Kada je reč o susretima u Bundesligi, Bajern je znatno uspešniji od rivala sa 48 pobeda naspram 25 Borusijinih trijumfa. Veliki derbi u prvenstvu završio se nerešenim ishodom 29 puta.
Dve ekipe u 7. kolo nacionalnog prvenstva stižu posle lakih pobeda na gostovanjima u Ligi šampiona. “Milioneri” su igrali u Danskoj protiv Briža, a “Bavarci” u Austriji protiv Salcburga.
Forma nije previše bitan faktor za derbi utakmice, ali ne možemo, a da ne napomenemo nestvarnu formu Bajerna koji u 2020. godini ima jedan meč rešen bez pobednika i jedan poraz, uz pobede na svim ostalim zvaničnim utakmicama!
Sa druge strane, Borusija je u prvih šest kola zabeležila pet pobeda i nalazi se na deobi prvog mesta sa današnjim protivnikom.
Ekipa Lusijena Favrea primila je samo dva gola na tim mečevima, a biće teško ne dozvoliti rivalu pogodak večeras, jer će Hansi Flik napasti svim raspoloživim silama.
Ukoliko i dalje većate koju opciju staviti na tiket, naš predlog je “sigurica” i igra “GG3+”. Takođe, podsećamo vas da je u Meridianu aktuelno takmičenje – ko pogodi najveću kvotu osvaja MACBOOK, SONY PS4 ili brdo keš bonusa.
Registrujte se na meridianbet.rs i uživajte u najjačoj sportskoj ponudi u regionu.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.