POKLON BONUS ZA F1 – 1.000 RSD da Luis Hamilton danas postaje šampion!

Nedelja – dan za Formulu 1 i još jednu paklenu akciju koja nas, ovog puta, očekuje na Velikoj nagradi u Turskoj!
Nakon Imole i (naravno) još jedne pobede vozača Mercedesa Luisa Hamiltona na redu je 14. trka u sezoni.
Za ljubitelje vrelog afalta Meridianbet ima fantasticno iznenađenje – u najboljoj kladionici dostupno je UŽIVO klađenje tokom trke, a uz 1.000 DINARA BONUSA zabava ne prestaje!
Ukladionici Meridian vas čeka savršen spoj najboljih kvota, zabave i adrenalina.
Zahvaljujući pobedi Luisa Hamiltona na poslednjoj trci, Mercedes je već obezbedio titulu u konkurenciji konstruktora. Podsetimo, Britanac je na stazi “Enco i Dino Ferari“ upisao devetu pobedu u sezoni, a 93. u karijeri, ispred svog timskog kolege Valterija Botasa.
Konačan ishod trke omogućio je Mercedesu da sedmu godinu zaredom bude najbolji među konstruktorima. Na taj način, nemački tim je postao prvi u istoriji koji je sedam puta uzastopno stigao do titule i odvojio se od Ferarija koji je bio nezaustavljiv u toj konkurenciji od 1999. do 2004. godine.
Trka u Turskoj danas nosi veliki značaj za Hamiltona jer mu se pruža prva prilika da osvoji sedmu titulu i izjednači se sa Mihaelom Šumaherom!
Pred poslednje četiri trke sezone Britanac ima 282 boda, 85 više od Botasa, dok je Ferstapen treći sa 162. U konkurenciji konstruktora Mercedes je ubedljiv sa 435 bodoa, ispred Red Bula sa 226.
Dakle, u Turskoj nas očekuju uzbudljivi krugovi, a možda i već danas potvrdimo ime šampiona Formule 1 za ovu sezonu.
Budite uz najbolju kladionicu na ovim prostorima i podsećamo vas da samo u Meridianu imate priliku da se UŽIVO kladite na najuzbudljiviji, najbrži i najopasniji sport na planeti!

12 Comments

  1. MERIDIAN UVEK IMA NEKO IZNENADJENJE KOJE MOTIVISE,SAD I KVOTE ZA FORMULU 1,a uz sve to i nagrade,bonuse i izuzetne poklone…tako da nam stalno vraca osmeh na lice….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.