Tip dana: Belgija – Engleska: Bitka za prvo mesto u grupi!

U nedelju se nastavlja Liga nacija, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Belgije i Engleske što će ujedno biti i odlučujući susret kada je u pitanju plasman na prvo mesto na tabeli.
Duel između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Belgija: Cilj je prvo mesto u grupi!

Godinama unazad Belgijanci pružaju zaista sjajne partije, ali to nažalost nije krunisano sa nekim trofejom, iako su bili blizu na Svetskom prvenstvu u Rusiji kada su došli do polufinala, gde su poraženi od Francuza, koji su se kasnije i okitili zlatnom medaljom.
Za utehu, Belgija je došla do trećeg mesta i to nakon što su bili bolji od Engleza, koje će između ostalog ovog puta dočekati u duelu koji bi mogao da nam da mnoge odgovore kada je u pitanju prvo mesto u ovoj grupi.
U ovom trenutku se trećeplasirana reprezentacija sa poslednjeg Mundijala nalazi na prvom mestu na tabeli sa devet osvojenih bodova, a u dosadašnjem toku takmičenja su ostvarili tri trijumfa i jedan poraz, i to baš od Engleza, pa je sigurno da će imati veliki motiv u ovom susretu da im se osvete.
U prošlom kolu novoformiranog takmičenja, selekcija Belgije je slavila na gostovanju kod Islanda, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Inače, poslednji meč su izabranici Roberta Martineza odigrali u sredu kada su u prijateljskom susretu savladali nimalo naivnu reprezentaciju Švajcarske, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Dvostruki strelac na tom meču bio je Bačuaji koji je potvrdio da se nalazi u sjajnoj formi.

Engleska: Šokantan poraz od Danske!

Englezi su imali velikih problema sve do Svetskog prvenstva u Rusiji kada su konačno odigrali dobar turnir, što im je donelo plasman u polufinale, gde su poraženi od Hrvata, ali je sigurno da je čitava fudbalska javnost u Engleskoj konačno bila zadovoljna nastupom najboljeg nacionalnog tima nakon nekoliko sušnih godina.
Kada je Liga nacija u pitanju, u ovom trenutku se Englezi nalaze tek na trećem mestu na tabeli i u ovom kolu ih očekuje izuzetno težak posao pošto će gostovati kod Belgije, koja trenutno zauzima prvo mesto na tabeli.
Krenimo redom. U prvom kolu je Gordi Albion ostvario veoma važan trijumf na teško gostovanju kod Islanda, da bi nakon toga samo remizirali kod Danske kada nije bilo golova. U trećem kolu su Englezi odigrali jedan od najboljih mečeva u poslednjih nekoliko godina pošto su savladali Belgijance sa 2:1, nakon čega su zauzimali prvo mesto na tabeli.
Ipak, u prošlom kolu polufinalista svetskog šampionata je ponovo neprijatno iznenadiosve svoje navijače pošto su doživeli poraz na svom terenu od Danske, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Poput Belgijanca, i Englezi su igrali jedan meč pre ovog duela, i to na svom terenu protiv Irske, koju su deklasirali sa 3:0.
Golove za Gordi Albion su postigli Megvajer, Sančo i Kalver Levin, pa je sigurno da Englezi u lepom raspoloženju putuju na najteže gostovanje u grupi.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme utisak je da je ipak Belgija favorit na ovom meču, pošto u poslednje vreme pružaju dosta dobre partije, a svakako da će želeti da se revanširaju Englezima za nedavni poraz u Ligi nacija, pa vam zbog toga predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.40. Treba ovde očekivati i dosta golova, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.