Tip dana: Španija – Nemačka: Ako “Furija” želi na završni turnir, Ramos ne sme da šutira penal!

U utorak se posle dana pauze nastavlja Liga nacija, a ovoga puta su na programu mečevi poslednjeg šestog kola. Za vas smo izabrali duel između Španije i Nemačke, koji će nam dati odgovor koja ekipa će iz ove grupe na kraju zauzeti prvo mesto i plasirati se u samu završnicu takmičenja koje je na programu sledeće godine.
Duel između ove dve izuzetno kvalitetne reprezentacije je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Španija: Možda je “furija” mogla i više!

Treba biti realan pa priznati da Španija ni izbliza ne postiže rezultate kao što je to bio slučaj krajem prošle i početkom ove decenije, kada su 2008. došli do titule Evropskog šampiona, 2010. osvojili Svetsko prvenstvo, da bi sve to zaokružili još jednom titulom na Evropskom prvenstvu 2012.
Ipak, nakon toga je “furija” bez zapaženih rezultata, pošto su najviše dogurali do šesnaestine finala Svetskog i Evropskog prvenstva.
Bilo kako bilo, treba istaći da su izabranici Luisa Enrikea bez većih problema došli do plasmana na Evropsko prvenstvo koje je prvobitno bilo zakazano za ovu godinu, ali je onda otkazano za sledeću zbog poznate situacije sa koronavirusom.
Što se tiče Lige nacija, “crvena furija” je zaista sjajno startovala u ovom takmičenju, pošto su u premijernom meču remizirali na gostovanju kod Nemačke i to golom Gaje u šestom minutu sudijske nadoknade, iako treba priznati da su “panceri” bili bolji rival čitavim tokom duela.
U ovom trenutku, pred meč poslednjeg kola, izabranici Luisa Enrikea se nalaze na drugom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na upravo Nemačku, koja im gostuje ovog puta.
U prošlom kolu je “furija” remizirala na gostovanju kod Švajcarske, a meč će svakako ostati upamćen po tome što je Serhio Ramos promašio dva penala pri rezultatu 1:0, ali su na kraju ipak Španci uspeli da dođu do izjednačenja i to nakon gola koji je postigao rezervista Moreno u poslednjim trenucima regularnog toka.

Nemačka: Sve bolje partije “pancera”!

Kada se sve sabere i oduzme svakako da svi navijači nemačke reprezentacije imaju dosta razloga za zadovoljstvo, ali samo kada su rezultati u pitanju, pošto se “panceri” trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli u Ligi nacija, i praktično drže sve u svojim rukama, pošto uoči poslednjeg kola imaju bod viška u odnosu na drugoplasiranu Španiju, kod koje između ostalog gostuje ovog puta, pa će izabranicima Joakima Leva biti dovoljan i bod za prvo mesto u grupi i plasman u završnicu takmičenje.
U prošlom kolu je ova selekcija odigrala jedan izuzetno dobar meč, možda i najbolji u ovogodišnjem izdanju novoformiranog takmičenja, pošto su na svom terenu bez većih problema savladali Ukrajinu, koja je ruku na srce prva došla do vođstva na tom susretu, ali su onda “panceri” postigli čak tri gola, a utisak je da su lagano mogli da postignu još koji.
Inače, Nemci su bez većih problema stigli do plasmana na Evropsko prvenstvo na kom će sasvim sigurno biti jedni od favorita. Uostalom, selektor “pancera” je nakon senzacionalne eliminacije u grupnoj fazi Svetskog prvenstva u Rusiji pre dve godine, obećao da će Nemačka osvojiti Evropsko prvenstvo, koje je prvobitno trebalo da se odigra ove godine, ali je zbog poznate situacije sa koronavirusom pomereno za sledeću.
Kada je prošla sezona Lige nacija u pitanju, Nemci se nisu proslavili pošto su završili na poslednjem mestu u grupi sa samo dva osvojena boda, što je svakako bilo mimo svih očekivanja.
Za kraj, treba podsetiti da su se Nemci i Španci dosta puta sastajali u poslednje vreme, a na dva poslednja meča nije bilo pobednika, pošto je oba puta bilo 1:1.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da nas očekuje pravi spektakl, i zaista je prava šteta što ovom susretu neće moći da prisustvuju navijači, jer bi dali još veću draž ovom susretu. Ulog je prvo mesto na tabeli i dok gostima odgovara nerešen ishod, “furiji” odgovara samo trijumf, što nam bez ikakve sumnje može doneti jedan izuzetno otvoren meč na obe strane. Ako još na to sve dodamo i da Nemci važe za reprezentaciju koja ne ume da igra defanzivan i zatvoren fudbal, po svemu sudeći nas očekuje dosta golova.
Iz tog razloga vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.73. Španija mora da ide na trijumf u ovom duelu, pa vam zato predlažemo da probate sa igrom D2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.12.
Za kraj, bilo bi zaista čudno da na ovom duelu ne bude golova sa obe strane, pa vam predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.