BONUS za Evroligu i Zvezdu: Crveno-beli večeras napadaju Barselonu

Na programu je jubilarno 10. kolo Evrolige, a u njemu Crvena zvezda gostuje Barseloni.
Večeras od 21 čas crveno-beli igraju protiv lidera, ekipe koja je doživela samo jedan poraz od početka takmičenja i to u već dalekom drugom kolu.
Situacija nije puno drugačija ni u prvenstvu Španije i jasno je da je pred srpskim predstavnikom težak posao, pogotovo kada se u obzir uzme činjenica da Barselona na domaćem terenu ne zna za poraz i da je u prethodnom kolu “uništila” Fenerbahče sa čak 42 razlike.
Ukoliko veruješ u beogradski tim, kladionica Meridian ti poklanja čak 1.000 DINARA BONUSA za sportsko klađenje!
Sve što je potrebno da uradiš kako bi uzeo ovaj fantastičan poklon –registruj se na sajtu meridianbet.rs, i to je sve. Nema uslova, a keš će se odmah naći na tvom bonus računu!
Naravno, ni to nije sve. Važno je da znaš da te u kladionici Meridian čeka i vrtoglavi bonus na broj odigranih parova, i to do 1000%.
A sad malo o utakmici…
Gledajući prethodini susret dve ekipe u Kataloniji, jasno je da sa Barsom može da se igra.
Zvezda je početkom godine pala posle velike borbe tek u završnici utakmica. A, iako su oba tima doživela promene u sastavu, Barselona je kao i sad i tada bila veliki favorit, pa je na kraju jedva iščupala živu glavu.
Saša Obradović još uvek radi na sklapanju svih delova slagalice. Dosta je novajlija i vidljivi su još uvek tragovi neuigranosti, a brejk u Španiji znatno bi pojačao samopouzdanje srpskom predstavniku u Evroligi.
Šta očekuješ od večerašnjeg duela i koje su tvoje prognoze?

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.