Tip dana: Napoli – Milan: Ulog je prvo mesto na tabeli!

U poslednjem meču osmog kola italijanske Serije A, snage će na “San Paolu” odmeriti Napoli i prvoplasirani Milan.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Napoli: Sjajne partije na startu sezone!

Izabranici Đenara Gatuza pružaju odlične partije na startu šampionata, a to nam najbolje potvrđuje i njihov plasman na tabeli pošto se trenutno Napolitanci nalaze na sjajnom četvrtom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi direktan plasmaan u Ligu šampiona, što između ostalog i jeste primarni cilj izabranika Đenara Gatuza.
U ovom trenutku se veliko pitanje postavlja šta bi bilo da nije bilo onog poraza službenim rezultatom od Juventusa zbog nemogućnosti ekipe da otputuje na gostovanje u Torino, zbog poznate situacije sa koronaviruisom. Sada bi se Napolitanci nalazili na deobi prvog mesta sa Milanom, koji im između ostalog dolazi u goste ovog puta.
U prošlom kolu su izabranici Đenara Gatuza slavili na teškom gostovanju kod Bolonje, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Pre toga su Napolitanci doživeli neugodan poraz na svom terenu od Sasuola koji je svakako najveći hit ovog šampionata što bez sumnje najbolje potvrđuje i drugo mesto na tabeli.

Milan: Mogu li “rosoneri” da sačuvaju prvo mesto na tabeli?

Dugo su čekali svi navijači Milana da fudbaleri ove ekipe pružaju dobre partije u Seriji A i utisak je da su konačno dočekali.
Naime, jedna od najtrofejnijih ekipa na svetu se u ovom trenutku nalazi na prvom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na drugoplasirani Sasuolo.
Od prvog kola izabranici Stefana Piolija pružaju jako zrele partije i do sada su pokazali da su jedni od glavnih favorita za osvajanje šampionskog pehara na koji svi navijači ove ekipe čekaju baš dugo, pošto je iza kluba nekoliko i te kako sušnih godina.
U prošlom kolu su Zlatan Ibrahimović i drugari odigrali jedan slab meč na svom terenu u kom su uz dosta muke samo remizirali sa Veronom, i to pošto su izjednačujući gol postigli u sudijskoj nadoknadi.
Naravno, ne treba zaboraviti da je pre toga Milan doživeo jedan poprilično težak u Ligi Evrope gde su mimo svih očekivanja poraženi na svom terenu od Lila sa 0:3, čime su sebi zakomplikovali posao oko plasmana u nokaut fazu što je uprava kluba postavila kao primarni cilj za ovaj šampionat.

Naš predlog

Bez ikakve sumnje nas večeras očekuje jedan i te kako interesantan duel u kom bi i jedna i druga ekipa mogla do trijumfa. Savetujemo vam da se fokusirate na golove i da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.66. Takođe, za očekivati je da i jedni i drugi postignu makar po jedan gol na ovom susretu pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.60.
Za kraj, treba naglasiti da Milan nije doživeo poraz od Napolija na poslednja četiri međusobna susreta pa vam zbog toga savetujemo da probate duplom šansom X2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.