Liga šampiona – Da li ste spremni za revanš meč između PSŽ-a i Lajpciga?

Nakon završetka reprezentativnih utakmica u UEFA Ligi nacija, na stadione širom Evrope vraća se Liga šampiona! Posle tri nedelje pauze, čekaju nas brojni interesantni dueli, a jedan od njih je meč Pari Sen Žermen – Lajpcig.
Dakle, pred nama je još jedno uzbudljivo kolo jer sada počinju revanš utakmice u grupnoj fazi najprestižnijeg fudbalskog takmičenja u Evropi.
Sjajna vest za kladioničare – na OVOM LINKU odmah možete preuzeti 1.000 DINARA za sportsko klađenje, bez uslova depozit!
Dakle, potrebno je samo da kreirate nalog na sajtu kladionice Meridian i poklon keš će se odmah naći na vašem bonus računu.
Večeras nas čeka osam utakmica, a zanimljiv će svakako biti duel između Mančester Junajteda i istanbulskog Bašakšehira na Old Trafordu.
Podsetimo, Turci su u prvom meču savladali Engleze rezultatom 2:1, pa ćemo videti da li će se Solskerova ekipa “osvetiti” za ovaj poraz.
Međutim, meč koji najviše privlači pažnju, kada govorimo o prvom danu, jeste duel između francuskog Pari Sen Žermena i nemačkog Lajpciga.
Lajpcig je klub koji je osnovan pre 11 godina i za tako kratko vreme postigao je ogroman uspeh prošle sezone – plasman u polufinale Lige šampiona.
Međutim, upravo u ovoj fazi takmičenja zaustavio ih je sjajni PSŽ rezultatom 3:0!
Ujedno, prošla sezona bila je najuspešnija za Parižane još od osnivanja ovog kluba, jer je ekipa prvi put u svojoj fudbalskoj istoriji postala vicešampion Evrope.
Zato i ne čudi da su apetiti uprave, fudbalera, ali i navijača ovog kluba veliki.
Takođe, Lajpcig je klub koji treći put u istoriji učestvuje u Ligi šampiona. Svakako Nemci imaju veliku želju da makar ponove uspeh od prošle sezone.
To je samo razlog više zbog čega će meč Pari Sen Žermen – Lajpcig biti jedan od najpraćenijih mečeva na Starom kontinentu.
Važno je napomenuti da je PSŽ prilično uspešan protiv nemačkih klubova u Ligi šampiona na domaćem terenu. Od sedam odigranih mečeva sa bundesligašima, PSŽ je izvojevao šest pobeda, dok je samo jednom poražen od Bajerna iz Minhena.
S druge strane, Lajpcig je u Ligi šampiona na gostovanju odigrao samo jednu utakmicu protiv Francuza – sa Olimpikom iz Liona. Meč je završen nerešenim rezultatom 2:2.
Nakon tri odigrana kola, Lajpcig zauzima 2. poziciju u grupi H sa osvojenih šest bodova.
Duel Nemaca i Francuza može biti i presudan za PSŽ, jer Parižani imaju svega tri boda i zauzimaju 3. mesto u grupi.
Kvote za ovaj meč, kao i ostale utakmice koje se igraju večeras možete detaljno pogledati OVDE, a važno je da znate da vas čeka i vrtoglavi bonus na broj odigranih parova do čak 1000%.

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.