Tip dana: Kristal Palas – Njukasl: Može li Njukasl do novog podviga na strani?

Od petka su na programu mečevi 10. kola engleske Premijer lige, a prvi duel se igra u petak kada će Kristal Palas na svom terenu dočekati Njukasl.
Meč između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Kristal Palas: Solidne partije na startu šampionata!

Kada se sve sabere i oduzme deluje da svi navijači Kristal Palasa imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada je u pitanju ova sezona. Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na sredini tabele, preciznije na jedanaestom mestu i do sada su osvojili trinaest bodova.
Ne treba pominjati da je primarni cilj ovog tima opstanak u društvu najboljih, a kako sada stvari stoje deluje da su na pravom putu da to i ostvare, iako je naravno još uvek rano pričati o svemu tome, pošto je šampionat praktično tek počeo.
U poslednje vreme Palas pruža promenljive partije, pa su tako na pet poslednjih susreta ostvarili dva trijumfa, dva poraza i dva remija.
U prošlom kolu je londonska ekipa doživela poraz na gostovanju kod Barnlija, a taj meč je završen rezultatom 0:1.
Pre toga je tim za koji nastupa Luka Milivojević odigrao jedan sjajan meč na svom terenu u kom su deklasirali ekipu Lidsa, a taj duel je završen rezultatom 4:1.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je Kristal Palas odigrao četiri meča na svom terenu i upisao dva trijumfa, jedan remi, ali i jedan poraz.

Njukasl: Odlične partije na strani!

Mora se priznati da smo možda malo više očekivali od Njukasla kada je start ovog šampionata u pitanju.
Naime, “svrake” se trenutno nalaze u donjem delu tabele, tačnije na 15. poziciji, ali je utisak da svi navijači ovog tima nemaju previše razloga za brigu, pošto njihovi fudbaleri u ovom trenutku imaju čak sedam bodova viška u odnosu na ekipu koja će na kraju sezone napustiti najkvalitetniji rang engleskog fudbala.
U poslednje vreme Njukasl ne pruža najbolje partije, pošto su na pet poslednjih susreta ostvarili samo jedan trijumf, i to na svom terenu protiv Evertona koji je jedno od najprijatnijih iznenađenja u ovogodišnjem izdanju Premijer lige.
U prošlom kolu su “svrake” poražene na svom terenu od Čelsija, kada je bilo 0:2, dok su pre toga doživeli svoj prvi poraz na strani, i to od Sautemptona koji je slavio u tom meču sa 2:0.
Inače, kada smo već kod tih duela na gostujućim terenima, treba biti realan pa priznati da fudbaleri Njukasla igraju zasta sjajno, pošto su na četiri odigrana susreta ostvarili jedan trijumf, dva remija, uz već pomenuti poraz od Satemptona. Na to treba dodati i podatak da su to sve bili uglavnom teški mečevi, a da je Njukasl uspeo da odoli na gostovanjima kod Totenhema i Vulvsa, kada je bilo nerešeno, dok su slavili na gostovanju kod Vest Hema.

Naš predlog

Tradicija nam govori da na duelima između ove dve ekipe nema dosta golova. To bi naravno mogao da bude slučaj i ovog puta zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 0-2 gola koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.66. Pričali smo već o tome da Njukasl igra sjajno na gostovanjima i poprilično smo sigurni da neće doživeti poraz, pa vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55. Za one nešto hrabrije preporučujemo 2 za koju je kladionica Meridianbet odredila sjajan koeficijent 3.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.