Tiket dana (utorak, 01.12.2020)

tiket dana

Prvog dana poslednjeg meseca u godini očekuje nas odlina ponuda. Igra se 5. kolo Lige šampiona, a tu je još dosta mečeva iz različikih liga.

Liverpul – Ajaks – 1x,4+ @ 2.34 u Meridianbet

To što LIverpul nije onaj tim od prošle godine donekle je i razumljivo. Odbrana je bukvalno desetkovana povredama pa će i meč sa Ajaksom propustiti Aleksander-Arnold, Henderson, Gomez, Milner i Virdžil van Dajk. Jirgen Klop mora da iskombinuje odbranu kako zna i ume, ali mu neće biti lako. Ipak, ”redsi” imaju solidnu zalihu bodova u grupi, čak i posle poraza od Atalante, a za ”zlu ne trebalo” ostaje im meč sa Mitjilandom u poslednjem kolu. Ajaks se vratio u igru za plasman u nokaut fazu posle dve pobede nad Dancima i sada drže situaciju u svojim rukuma. Njima je meč poslednjeg kola sa Atalantom u Amsterdamu ključan, jer bi pobedom u njemu, bez obzira na ishod meča sa Liverpulom, prošli u osminu finala. Baš ta činjenica da imaju priliku da isprave eventualni propust iz ovog meča usloviće malo rasterećeniju igru kod oba tima. U Amsterdamu, u prvom kolu, Liverpul je slavio minimalnim rezultatom, mada je Ajaks mogao bar do boda. U prošlom kolu u prvenstvima Engleske i Holandije timovi su u različitom raspoloženju bili po završetku svojih duela. Liverpul je bez pobede u Brajtonu ostao u sudijskoj nadoknadi iz penala, dok je Ajaks prelako pobedio u Emenu sa 5:0. Naš predlog za ovaj meč je kombinacija duple šanse 1x i većeg broja golova, četiri recimo. Za ovaj tip 1x,4+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 2.34.

Roteram – Brentford – 2/2 @ 2.87 u Bet365

Domaćin je prošlu sezonu proveo u Ligi 1, ali se brzo vratio u Čempionšip pošto je u trenutku prekida prvenstva, tamo negde u martu, bio na drugoj poziciji. Imali su malo i sreće, ruku na srce, pošto su odigrali meč više od trećeplasiranog Vajkomba koji je morao u baraž, a imao je samo tri boda manje. Sigurno je da to iskustvo uticalo na ekipu Roterama, i da će ove sezone izbegavati borbu za opstanak. Trenutno se nalaze na 19. poziciji, ali su daleko od sigurne luke. U prethodnih šest kola samo su jednom pobedili i jednom igrali nerešeno, i to u prošlom kolu sa Bornmutom. Uspeli su da odole ”trešnjicama”, pa nisu bez šansi ni sa ”pčelicama” iz Brentforda. Londonski tim je bio blizu plasmana u Premijer ligu, ali je poklekao u plej-ofu. I ove sezone su u uskom krugu favorita za najviši plasman, ali su trenutno tek na 7. mestu. Na poslednjih šest gostovanja Brentford je izgubio samo jednom, pa ne očekujemo da poklekne protiv Roterama. Naprotiv, smatramo da su mnogo kvalitetniji od domaćina i da će odneti sva tri boda. Da bi kvota bila bolja predložićemo prelaz 2/2 sa koeficijentom 2.87 u kladionici Bet365

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Bet365 iznosi 6.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.