Tip dana: Atletiko Madrid – Bajern Minhen: Šampion Evrope sa drugim timom u Madridu!

Već od utorka su na programu mečevi petog kola Lige šampiona, a za vas smo ovog puta pripremili jedan do najzanimljivijih mečeva u kom će Atletiko na prelepom “Vanda Metropolitanu” dočekati aktuelnog šampiona Evrope, ekipu Bajerna iz Minhena.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Atletiko Madrid: Loše partije u Ligi šampiona!

Ako se osvrnemo na prošlu sezonu, sigurno se svi sećamo da su Madriđani katastrofalno započeli šampionat, ali su posle pauze zbog koronavirusa zaigrali sjajno i potpuno zasluženo došli do trećeg mesta i izborili novi plasman u Ligu šampiona, gde su prošle sezone dogurali do četvrtfinale, u kom su zaustavljeni, pošto je Lajpcig bio bolji i slavio sa 1:2.
Kada je u pitanju ovaj šampionat, konkretno, špansko fudbalsko prvenstvo, sigurno je da sve “jorgandžije” mogu da budu prezadovoljne sa načinom na koji njihovi fubaleri igraju, a to nam sve najbolje opisuje i trenutno drugo mesto na tabeli uz bod manjka u odnosu na prvoplasirani Real Sosijedad ali i čak dva meča manje u odnosu na ovaj tim.
U prošlom kolu je Atletiko uz dosta sreće trijumfovao na gostovanju kod Valensije, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Do sada su “jorgandžije” odigrale devet mečeva u šampionatu na kojima su ostvarili sedam trijumfa i samo dva remija.
Što se tiče Lige šampiona, utisak je da su tu izabranici Čola Simeonea podbacili pošto se posle četvrtog odigranog kola nalaze na drugom mestu na tabeli sa samo pet osvojenih bodova.
Posebno razočarenje su svojim navijačima fudbaleri Atletika priredili u dvomeču protiv Lokomotive iz Moskve, kada “jorgandžije” nikako nisu mogle da izađu na kraj sa četom Marka Nikolića, pošto je oba puta bilo nerešeno, što je svakako ogromno iznenađenje.

Bajern Minhen: Biće ovo još jedna uspešna sezona!

Pravo uživanje je poslednjih godina gledati Bajern iz Minhena pošto ova ekipa igra moderan, napadački fudbal, za gol više. Sve to je ovom timu prošle sezone donelo triplu krunu, pošto su došli do trijumfau Ligi šampiona, nemačkom prvenstvu, ali i nemačkom Kupu.
Sećate se naravno svi prošlosezonskog četvrtfinala Lige šampiona kada je Bajern deklasirao Barselonu sa neverovatnih 2:8, i već tada je bilo jasno da su Bavarci najozbiljniji kandidati za titulu šamiona Evrope, što se na kraju i obistinilo.
Što se ovog šampionata tiče, Bajern igra možda za nijansu i bolje nego što je to slučaj bio prošle sezone, a trenutno se nalaze na prvom mestu u svojoj grupi sa maksimalnih dvanaest bodova što znači da su izabranici Hansija Flika obezbedili plasman u nokau fazu, ali i prvo mesto na tabeli.
U prošlom kolu su Bavarci na svom terenu bez većih problema savladali Salcburg sa 3:1.
Kada je u pitanju nemački šampionat, utisak je da gigant iz Minhena igra samo onoliko koliko mu treba, jer je i više nego jasno da Bajern nema dostojnu konkurenciju u nemačkom fudbalu.
Trenutno se izabranici trenera Flika nalaze na prvom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na drugoplasirani Lajpcig, a u prošlom kolu su bez većih problema slavili na gostovanju kod Štutgarta, iako je domaća ekipa prva došla do vođstva na tom susretu.

Naš predlog

Bajern ne samo da je obezbedio plasman u nokaut fazu Lige šampiona već su obezbedili i prvo mesto pa je sigurno da će trener Bavaraca odmoriti nekoliko standardnih fudbalera, a i pored svega toga zdravstveni bilten u ekipi nije baš najbolji. Sa druge strane, Atletiko mora od prvog minuat da krene ofanzivno ka golu gostija zbog čega vam savetujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.00. Iako Atletiko važi za tim koji jako malo postiže golova, teško je očekivati da u dvoboju sa Bajernom neće biti dosta pogodaka, pošto Bavarci igraju fudbal za gol više i sigurno je da se ovde neće braniti bez obzira u kom timu da izađu. Zbog svega toga vam predlažemo da odigrate igru 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.